Menu

Win een dag met Rafael van der Vaart

Als fan van Rafael weet je natuurlijk alles van hem. Test met dit spel je kennis over Rafael en maak tevens kans op verschillende schitterende prijzen. Met als absolute hoofdprijs een dagje Rafael van der Vaart!!

Hieronder staat uitleg van het spel, verdere details over RAFAEL SMS vind je op www.rafaelvdvaart.nl.

Uitleg van het spel
Je ontvangt iedere week een SMS-bericht met een vraag over Rafael, of over de wedstrijd van Rafael. Door de vragen goed te beantwoorden kom je steeds verder in het spel en maak je steeds meer kans op één van de prijzen. In totaal moet je maximaal vijf vragen goed beantwoorden om kans te maken op de hoofdprijs.
Het bedrag dat je maximaal kwijt bent is ongeveer € 3,50 aan ontvangen berichten, daar komen alleen de kosten van de antwoorden die je stuurt bij.

Het spel is in drie rondes verdeeld:
- 1e ronde bestaat uit twee vragen. Heb je deze goed beantwoord, dan maak je één keer kans op prijzen.

- 2e ronde
Deze bestaat ook uit twee vragen. Heb je deze goed beantwoord, dan maak je drie keer kans op prijzen. Je bent dus drie keer geregistreerd als mogelijke winnaar. De 2e ronde speel je nadat je RAFAEL JA hebt gestuurd, wanneer je dit niet doet dan stopt het spel na de eerste ronde. Je hebt de hele week om te antwoorden, dus je kunt ook later als nog het antwoord doorsturen en weer verder spelen.

- 3e ronde of bonusronde
Deze bestaat uit één vraag. Beantwoord je deze vraag ook goed, dan maak je vijf keer kans op prijzen en op de superhoofdprijs. Je bent dus vijf keer geregistreerd als mogelijke winnaar. De bonusronde speel je mee nadat je RAFAEL BONUS hebt gestuurd. Wanneer je geen antwoord terug stuurt betekent dat je na de 2e ronde gestopt bent. Je hebt de hele week om te antwoorden, dus je kunt ook later als nog het antwoord doorsturen en de bonusvraag beantwoorden.
Weet je het antwoord niet uit je hoofd, dan kan je het antwoord vinden op de website van Rafael, www.rafaelvdvaart.nl, of op de site van Ajax, www.ajax.nl.

Aanmelden is simpel
Het aanmelden voor Rafael SMS is zeer eenvoudig en abonnee zijn kost helemaal niets. Je betaalt alleen per ontvangen bericht. Dus alleen als je besluit een antwoord of de aanmeldtekst te sturen.

* Stel een SMS-bericht op met de tekst Rafael on
* Stuur dit bericht naar het nummer 4222
Je krijgt direct het bericht dat je bent aangemeld en daarna de eerste vraag.
Afmelden

Ook het afmelden voor de Rafael SMS is zeer eenvoudig. Het werkt als volgt:
* Stel een SMS-bericht op met de tekst Rafael off
* Stuur dit bericht naar het nummer 4222
* Ook nu krijg je een bevestigingsbericht dat je het Rafael SMS niet meer zult ontvangen.

Nog enkele tips/wetenswaardigheden

*Het maakt niet uit of u in een bericht hoofdletters of kleine letters gebruikt.
* De kosten zijn €0,55 per ontvangen bericht.

Vergeet niet een spatie te zetten tussen de woorden in een SMS-bericht.

Voorbeeld vraag die je ontvangt:

Vraag: Wat voor kleur broek had de tegenstander?

A)Groen
B)Blauw
C)Wit
D)Rood

Antwoord dat jij stuurt:

Rafael C