Menu

Win het nieuwe Ajax-uitshirt!

Adidas en Ajax hebben in het kader van het nieuwe uitshirt, dat over enkele dagen officieel wordt onthuld, een leuke actie bedacht. Deelnemers van de actie maken kans op 20 gesigneerde nieuwe officiële uitshirts. Bovendien maak je verder kans op drie gesigneerde uitshirts waarin de Ajacieden in de laatste uitwedstrijd tegen FC Twente zullen spelen.

Hoe speel je mee?

Voor de 3 gesigneerde en gedragen wedstrijdshirts.

a. SMS "Ajax (rugnummer)" en de drie uitshirts met de meest gekozen rugnummers worden verloot aan de mensen die daarop hebben gestemd.

Bijvoorbeeld:
Door middel van een sms-bericht met de tekst Ajax 23, stem je op het shirt van Rafael van der Vaart. Stuur deze tekst (Ajax 23) naar nummer 4222. Voor een shirt van een andere speler stuur je natuurlijk een ander nummer. Dus bijvoorbeeld: Ajax 13 = Maxwell.

Voor de 20 gesigneerde uitshirts.

b. Ajax en Adidas geven verder twintig gesigneerde uitshirts weg waarin Ajax volgend seizoen de uitwedstrijden speelt. Kies het rugnummer van jouw favoriete Ajax-speler en stuur dit naar nummer 4222.

Bijvoorbeeld: Wanneer jouw favoriete Ajax-speler Chivu is, dan SMS je de tekst Ajax 5 naar nummer 4222. De redactie zal aan het einde van de actie 20 mobiele nummers kiezen. Zij krijgen elk het nieuwe officiële uitshirt.

NB:
- de actie loopt vanaf vandaag tot en met 25 mei!
- Je ontvangt een bericht terug met de mededeling dat je sms is verwerkt. Hiervoor betaal je 0,55 Euro voor.