Menu
Win kaarten voor Ajax - Steaua!

Win kaarten voor Ajax - Steaua!

Ajax speelt donderdag thuis tegen Steaua Boekarest in zestiende finales van de UEFA Europa League. Ter gelegenheid van deze wedstrijd zal adidas woensdag en donderdag een aantal ArenA-stoeltjes verstoppen in Amsterdam. Vind jij ze als eerste? Dan win je 2 kaarten voor de wedstrijd! In totaal geeft adidas 5 x 2 kaarten weg.

Naast kaarten geeft adidas nog een andere bijzondere prijs weg. Wil jij donderdagavond als 'Official Match Ball Carrier' vlak voor de aftrap de bal aan de scheidsrechter overhandigen? Volg Ajax dan de komende dagen op Twitter en Facebook. Via deze kanalen geven we de komende dagen tips over de locaties van de ArenA-stoeltjes.

UEFA Europa League-truck

Rondom Ajax - Steaua Boekarest komt ook de fraaie UEFA Europa League-truck van adidas naar Amsterdam. Deze is woensdag van 13:00 tot 19:00 uur te bezoeken op het terrein van Zeeburgia. Op de wedstrijddag staat de truck vanaf 15:00 uur naast de Amsterdam ArenA. De truck bevat onder meer een interactieve wand waarmee je je reactiesnelheid kunt meten. Daarnaast kan je mooie adidas-prijzen winnen. Ook is er een digitale schoenenwand waarmee je de nieuwste voetbalschoenen van adidas kunt bekijken.

Volg Ajax op Twitter

Word vrienden met Ajax op Facebook

[VIDEO] Win de 'hottest seats in town'