Menu
Win kaarten voor de film GOAL

Win kaarten voor de film GOAL

Op 19 oktober gaat in Nederland de film GOAL in première. adidas is officieel sponsor van deze voetbalfilm. Samen met ABN AMRO stelt adidas kaartjes voor de première in Pathé Arena ter beschikking, die Ajax-supporters kunnen winnen. De prijsvraag is inmiddels gesloten, met de winnaars is reeds contact opgenomen.

De film GOAL gaat over Santiago Munez, die opgroeit in Los Angeles, waar hij droomt van een toekomst als profvoetballer. Alleen zijn vader gelooft niet dat hij een profvoetballer kan worden. Totdat de Britse scout Glen Foy (Dillane) hem tijdens een plaatselijke wedstrijd ontdekt. Hij ziet een snelle, behendige en doortastende voetballer – het soort talent waar de Engelse club Newcastle United, om zit te springen. ..

In de film spelen ook echte voetballers mee. En dat zijn niet de minsten: David Beckham, Zinedine Zidane, Patrick Kluivert.

Wil jij kans maken op één van de 5 x 2 gartis première-kaarten? Doe dan mee aan de sms-prijsvraag!

Beantwoord de volgende vraag door een sms te sturen naar 4222. Wat betekent het Engelse woord 'Goal' in het Nederlands. sms één van de volgende drie mogelijkheden naar het nummer 4222.

Goal doelpunt
Goal aftrap
Goal hoekschop

Bekijk de trailer van de film >>

De officiële website van GOAL >>

N.B. Met de winnaars wordt zo snel mogelijk telefonisch contact gezocht