Menu
Win Sporen van Ajax!

Win Sporen van Ajax!

Ajacied en journalist Menno Pot schreef met Sporen van Ajax een lezenswaardig boek over historische Ajax-locaties in Amsterdam. Pot bezocht veel plekken in de stad en vertelt daarbij welke rol deze speelde in de clubhistorie. Wat is jouw meest historische Ajax-moment? Vertel het ons op Twitter en/of Facebook en maak kans op een exemplaar van Sporen van Ajax.

Sporen van Ajax is een verhalenboek over het Ajax van vroeger in het Amsterdam van nu, maar ook een Ajax-stadsgids compleet met plattegronden. Waar het ijkpunt in eerdere Ajax-geschiedenisboeken altijd titels, trofeeën en beroemde spelers waren, opgevoerd in chronologische volgorde, vertelt Pot niet alleen over Ajax, maar vooral ook over Amsterdam.

Sporen van Ajax is ook te zien op Ajax TV. Wekelijks bezoekt Pot een historische Ajax-locatie en vertelt daarbij het interessante verhaal.

Stuur ons jouw favoriete Ajax-moment via Twitter of Facebook en win een exemplaar van Sporen van Ajax. Sporen van Ajax van Menno Pot is ook verkrijgbaar in de webshop van Ajax.

Tekst en beeld: Ajax.nl

Ga naar @AFCAjax, de officiële twitterpagina van Ajax

Ga naar de officiële Facebookpagina van Ajax

Bekijk hier de aflevering van Sporen van Ajax op Ajax TV van deze week

Bestel Sporen van Ajax direct in de Ajaxshop