Menu
Winnaar Biko: 'Fanweekend was gaaf'

Winnaar Biko: 'Fanweekend was gaaf'

Biko (8) is een bofkont! Hij mocht met zijn broer, zus, vader en moeder naar het Ajax Fanweekend, gewonnen bij de Ajax Kids Club. Een weekend lang zwemmen, voetballen, clinics van Jong Ajax, Ajax Kids Tour, training kijken in de Arena en nog veel meer. Dat met allemaal Ajacieden in Center Parcs De Eemhof. We blikken terug samen met Biko.

Hoe was het Ajax Fanweekend?
"Het was echt heel erg leuk!"

Wat heb je allemaal gedaan?
"We zijn zaterdag naar de Arena gegaan met wel achttien bussen. Daar hebben mijn broer, zus en ik alle spelers ontmoet en we mochten met ze op de foto. Zondag heb ik meegedaan met de clinics van Jong Ajax. En als afsluiting hebben we met z’n allen NAC - Ajax gekeken op groot scherm. In de tijd die we over hadden hebben we lekker gezwommen, drie dagen achter elkaar."

Hoe vond je het dat Jong Ajax en de Ajax Vrouwen op bezoek kwamen?
"Dat vond ik ook heel leuk! Heb ook met ze gevoetbald en handtekeningen gekregen. Claudia van de Heiligenberg heeft ook bij Alkmania gevoetbald, de club waar ik speel, dus die ken ik een beetje."

Heb je veel handtekeningen gescoord? En van wie allemaal?
"Mijn broer, zus en ik hebben handtekeningen gescoord van iedereen die er was. Frank de Boer, Cillessen, Schöne, Sigthórsson, Vermeer, De Jong en nog veel meer. En we zijn ook nog met allemaal op de foto gegaan. Echt heel gaaf!"

Wat vond je het leukst?
"In de bus naar de Arena, de spelers ontmoeten, handtekeningen krijgen op mijn nieuwe Ajaxshirt en het zwemmen."

Lekker voetballen tijdens het Fanweekend Lekker voetballen tijdens het Fanweekend