Menu
Winnaar ontwerpwedstrijd bekend!

Winnaar ontwerpwedstrijd bekend!

De winnaar van het ontwerp van de Ajax-seizoenkaart 2005-2006 is bekend! In februari is de jury bij elkaar gekomen en heeft unaniem voor het ontwerp van Dennis de Bekker gekozen. Dennis, gefeliciteerd! De combinatie van het hoofd van de Griekse held Ajax met de foto's van oud-spelers sprak de jury, bestaande uit spelers en supporters, enorm aan. Het was geen gemakkelijke keuze, er waren erg veel goede inzendingen binnen gekomen. Ajax wil nogmaals iedereen bedanken voor hun inzending! Onderaan dit artikel staan de 25 mensen die een jaarabonnement op Ajax Magazine hebben gewonnen.

Het heeft enige tijd geduurd voordat Ajax de winnaar bekend kon maken, omdat nagegaan moest worden of het ontwerp van Dennis aan alle eisen voldeed. De foto’s die hij bijvoorbeeld in zijn ontwerp had gebruikt kwamen van internet af, in verband met beeldrechten mochten deze niet worden gebruikt. Daarom is Ajax in zijn eigen fotoarchief gaan kijken en zijn er vier andere foto’s uitgekozen. Uiteraard is dit in overleg met de ontwerper gebeurd. Zo was er een aantal zaken dat afgekaart moest worden, maar alles is geregeld en de serie die Dennis heeft gemaakt zal op alle vier de seizoenkaarten worden geplaatst.

Vorige week heeft Dennis samen met de vormgever van Ajax het ontwerp definitief gemaakt. Het ontwerp moest door de vormgever van Ajax namelijk nagemaakt worden zodat het aan de juiste formaten en aan de Ajax-huisstijl voldeed. Dennis was erbij om ervoor te zorgen dat het ontwerp exact werd zoals hij het had ontworpen.

Dennis vindt het helemaal super dat hij als winnaar door de jury is gekozen. Hij is erg trots dat zijn ontwerp een jaar op de seizoenkaart van zijn cluppie staat! Voor de wedstrijd Ajax – AZ zal Dennis zijn prijs, een Ajax-seizoenkaart, overhandigd krijgen.

De winnaars die het seizoen 2005-2006 het Ajax Magazine gratis krijgen toegestuurd: Sebastiaan Luiten uit Boskoop, Cristel Lit uit Den Haag, Wesley van Vliet uit Utrecht, Ron van der Put uit Amsterdam, Kevin Smink uit Amersfoort, Rutger Lastdrager uit Anna Paulowna, Jeanette Prins uit Blokzijl, Thijs Kruithof uit Waddinxveen, Melvin Brugman uit Gouda, Barry Ruyters uit Purmerend, Sander Leemans uit Amsterdam, Bart Minks uit Hoorn, Jolijn van Amerongen uit Hoevelaken, Samantha van Kempen uit Utrecht, Marjolein Borgman uit Wildervank, Bart Nicolaas uit Amstelveen, Rick van Grinsven uit Rosmalen, Cynthia Rijsdijk uit Hendrik Ido Ambacht, Roy Manuhutu uit Zutphen, Charlotte Geven uit Asten, Dave Wiersma uit Uithoorn, Dick Mulder uit Uitgeest, Rutger Zoomer uit Hengelo, Joris Dieterman uit Raalte en Michael Asselman uit Heemstede.