Menu

Winnaars ATE-spel op weg naar Manchester!

Henco Brummelkamp en Wim van Polanen uit Leiderdorp meldden zich woensdagochtend al vroeg op Schiphol om af te reizen naar Manchester voor de finale in de Champions League. Henco had de hoofdprijs gewonnen in het Ajax Travel & Events-spel op www.ajax.nl. Samen met een vriend zit hij vanavond op Old Trafford. Maar eh, Aron Winter zou toch ook meegaan?

Net op tijd kwam Winter aan op de luchthaven. Een file van liefst 17 kilometer had bijna voorkomen dat hij op tijd met de winaaar in het vliegtuig zou zitten. Maar gelukkig was er geen reden tot paniek. Nadat de drie elkaar de hand hadden geschud en met elkaar kennis hadden gemaakt, gingen ze met veel zin door de douane. Zij zuller er live getuige van zijn welke van de twee Italiaanse clubs de Europese prijs der prijzen zal veroveren.

Het trio zal morgen na terugkomst snel doorreizen naar de Arena, om daar de laatste competitiewedstrijd van Ajax tegen Heerenveen bij te wonen. Aron Winter zal dan afscheid nemen van zijn voetbalcarriere bij Ajax.

Het spel op de Ajax-website is zo'n groot succes gebleken dat er volgend seizoen een vervolg aan wordt gegeven. Houd de website dus in de gaten!