Menu
Winnaars hebben mooi dagje

Winnaars hebben mooi dagje

Tussen de 1.500 enthousiaste bezoekers van de training donderdagochtend, waren twaalf grote geluksvogels te bekennen. De twaalf supporters van Ajax hadden via hoofdsponsor AEGON een Meet & Greet met de voltallige Ajax-selectie gewonnen.

Stipt om 10:00 uur verzamelden de prijswinnaars zich in de kantine van sportcomplex de Toekomst. Daar kregen de Ajacieden een speciale AEGON VIP-pas, die het mogelijk maakte om overal te komen op het sportcomplex. Voor de oudere prijswinnaars was er tijd voor een drankje, maar de jonge supporters wilden maar een ding: zo snel mogelijk naar het veld om de spelers in actie te zien.

Na de training mochten zij naar een besloten gedeelte voor een ontmoeting met de selectie. Al snel kwam de eerste speler – Miralem Sulejmani – aangelopen voor de Meet & Greet. Nadat het groepje een handtekening van de aanvaller had bemachtigd, verschenen ook André Ooijer, Daley Blind en Toby Alderweireld voor de speciale ontmoeting. Ook de van blessure herstellende Maarten Stekelenburg deelde zijn handtekening uit en ging op de foto. ,,Deze bal krijgt een heel mooi plekje thuis’’, zei een klein jongetje nadat hij zijn eigen Ajax-bal door alle spelers had laten signeren. Voor de twaalf prijswinnaars van de AEGON Meet & Greet was het zeker een geslaagd dagje op de Toekomst.

Tekst: Ajax.nl
Foto's: Louis van de Vuurst/Ajax.nl

Frank de Boer neemt de tijd voor de Meet & Greet. Frank de Boer neemt de tijd voor de Meet & Greet.
Demy de Zeeuw zet zijn handtekening. Demy de Zeeuw zet zijn handtekening.
André Ooijer met een jonge supporter. André Ooijer met een jonge supporter.