Menu
Winnaars Vriendenloterij genieten van Meet & Greet met Ajacieden

Winnaars Vriendenloterij genieten van Meet & Greet met Ajacieden

Ruim 20 winnaars van de Vriendenloterij beleefden woensdag een unieke dag bij Ajax. De club bood de fanatieke Ajax-fans een uniek kijkje achter de schermen. De groep enthousiaste winnaars maakte onder meer een tour door de Amsterdam ArenA, bekeken aandachtig de kleedkamers en brachten een bezoek aan de Gallery of Fame. Hoogtepunt van de speciale dag was een lunch met de voltallige Ajax-selectie op sportcomplex de Toekomst.

Op de Toekomst wachtte Heini Otto de winnaars op. Vol plezier en met passie gaf hij de groep een rondleiding over zijn geliefde Toekomst. Otto: ,,Elk bezoek dat hier komt, moet kennis hebben gemaakt met de Power Hill. Anders is de ervaring niet compleet. Ik zag de kids gelijk de heuvel oprennen, de volwassen mannen liepen wat rustiger naar boven. Hartstikke leuk om die mensen zo blij te zien. Ik hoop dat de lunch ook lekker mag smaken.''

In de kantine van de Toekomst genoten de gasten in een feestelijke ambiance van heerlijke broodjes en jus d'orange. De selectiespelers en stafleden schoven ook aan en aten een hapje mee met de winnaars. Toen het ijs eenmaal gebroken was en de verlegenheid overwonnen, werden geanimeerde gesprekken gevoerd.

,,Ik heb hier met mijn 8-jarige zoontje Giazhagiarro een geweldige dag beleefd'', vertelde winnares Sharayah Likumahua na afloop. ,,Mijn zoontje had in de bus hiernaartoe al bedacht welke vragen hij ging stellen aan zijn grote idool Hakim Ziyech. Maar toen hij daadwerkelijk naast hem zat, klapte hij helemaal dicht. Het eten zag er allemaal lekker uit, maar ik kreeg geen hap door mijn keel. Iedereen was zenuwachtig!''

,,De spelers aten allemaal erg gezond, maar wij mochten een broodje kroket eten. Voor de wedstrijd tegen VVV mocht mijn zoontje nog met Matthijs de Ligt het veld oplopen, heel leuk om hem nu weer te zien. De spelers waren heel geïnteresseerd en namen echt de tijd voor vragen, foto’s en handtekeningen.'' Alle winnaars kregen ook nog een bal, die door de Ajacieden werd gesigneerd. De oudere prijswinnaars lieten hun bal het liefst signeren door Mister Ajax Sjaak Swart.

Het was voor alle prijswinnaars een dag om nooit te vergeten!

Lees ook: Ajax vervolgt voorbereiding op thuisduel met Heracles
Bekijk ook:
Ten Hag blij met veerkracht van Ajax

Tekst: Ajax.nl/Anna Vermeulen
Beeld: Jasper Ruhe