Menu
Winter blijft actief bij Jong Ajax

Winter blijft actief bij Jong Ajax

Aron Winter blijft ook komend seizoen actief als trainer van Jong Ajax. Hij bereikte maandag een mondeling akkoord met Ajax over een contractverlenging van één seizoen. Winter gaat bij de Beloften opnieuw samenwerken met Adrie Koster.

Koster en Winter begonnen dit seizoen als trainersduo van Jong Ajax. Koster werd na het vertrek van Henk ten Cate interim-trainer van het eerste elftal, maar keert komend seizoen weer terug op zijn oude post bij Jong Ajax. Winter is blij met de verlenging van zijn contract. ,,Ik heb het hier erg naar mijn zin. Ajax is een mooie club. Ik heb Jong Ajax nu twee jaar gedaan en doe er graag nog een derde jaar bij. Ik denk ook dat ik van de nieuwe technische staf veel kan leren. Samen met Adrie ga ik op basis van gelijkwaardigheid aan de slag, net zoals aan het begin van dit seizoen. Ik hoop alleen dat het nu anders loopt."

Frank de Boer zal komend seizoen actief zijn als trainer van Ajax A1. Hij gaat zijn werkzaamheden combineren met een baan als assistent-bondscoach van het Nederlands elftal.