Menu
Winterstop voor Bazoer begonnen

Winterstop voor Bazoer begonnen

Voor Riechedly Bazoer is de winterstop begonnen. De 20-jarige middenvelder zit niet bij de wedstrijdselectie voor FC Twente - Ajax. Peter Bosz zal bij de resterende twee wedstrijden voor de winterstop (Cambuur en PSV) evenmin gebruik maken van de diensten van Bazoer.

Bosz: ,,Riechedly en ik hebben vanmiddag een goed gesprek gehad. Hij meldde dat zijn transfer in een afrondende fase zit. En dat begreep ik ook van Marc (Overmars, red). Wij spelen de komende acht dagen drie heel belangrijke wedstrijden. Tussendoor staan drie hersteltrainingen en twee tactische trainingen gepland. Dat zijn voor hem geen trainingen waar hij iets aan heeft met het oog op een nieuwe club." Bosz vervolgt: ,,Ik wil die trainingen werken met spelers die gefocust zijn op onze komende tegenstander. Om die reden hebben we hem vrij gegeven voor deze laatste week. We hebben elkaar de hand geschud en zijn op een goede manier uit elkaar gegaan."

Verdere mededelingen over het naderende vertrek van Bazoer worden gedaan zodra de clubs en de speler de transfer formeel hebben afgerond.

Tekst: Ajax.nl
Foto: Pro Shots