Menu
Woensdag selectie en schaal bij Stopera

Woensdag selectie en schaal bij Stopera

De grote finale van Ajax StreetWise is woensdagmiddag bij de Stopera in het centrum van Amsterdam. Er is nog plaats voor één team. Wil jij gescout worden voor dit laatste team? Kom dan, net als de hele Ajax-selectie, naar de finale.

Wil jij nog kans maken om gescout te worden voor het achtste team? En ben je tussen de 10 en 12 jaar? Kom dan om 12:30 uur! Tot 13:15 uur kun jij je nog inschrijven om deel te nemen aan de allerlaatste voorronde en kans maken op een plek in de finale.

Tussen 13:15 en 14:00 uur wordt het achtste team gescout! Dus kom op tijd en speel je in de kijker van de Ajax Scouts en doe alsnog mee aan de finale van Ajax StreetWise. Het maakt niet uit, uit welk stadsdeel je komt.

Wil je nu alvast kans maken op mooie prijzen? Laat ons dan weten welk stadsdeel het volgens jou verdient om Ajax StreetWise kampioen te worden! Onder de inzendingen verloten we maar liefst 10 x 2 kaartjes voor een van de eerste thuiswedstrijden van Ajax voor volgend seizoen en tien Ajax sjaals!

Zien we jou woensdagmiddag?

Ajax StreetWise is een project van de Ajax Foundation, ondersteund door hoofdsponsor AEGON. De Ajax Foundation heeft als doel een bijdrage te leveren aan maatschappelijke onderwerpen als sociale integratie, educatie, sport en gezondheid. Met Ajax StreetWise wordt hier invulling aan gegeven door kinderen samen te laten leren en voetballen. Volg alle activiteiten van Ajax StreetWise ook via Facebook en Hyves.

Tekst: Ajax.nl
Foto: Ajax.nl/Gerard van Hees

Ga naar de Hyvespagina van StreetWise

Ga naar de Facebookpagina van StreetWise