Menu
Xerox' salesmeeting bij Ajax

Xerox' salesmeeting bij Ajax

Onder leiding van algemeen directeur Martijn Brand hield printergigant Xerox afgelopen week haar sales-kwartaalbijeenkomst bij Ajax. Onlangs vonden beide partijen elkaar in een sponsorovereenkomst. De kick off van deze meerjarige samenwerking vond dan ook plaats in de ArenA.

Met diverse presentaties rondom het thema 'Ready for real business' kende de Xerox-meeting een serieus karakter. In de vorm een rondleiding was er echter op deze salesmiddag ook ruimte voor ontspanning. Speciaal voor de geïnteresseerde 'Xeroxieden' werd de fameuze Europa Cup 1 uit 1995 uit de prijzenkast getoverd en ging het team daarmee op de foto. ,,Nooit gedacht dat ik die zware beker mocht aanraken!", was hierbij een veel gehoorde opmerking.

Speciaal voor Xerox kwam aan het slot van de dag jeugdtrainer Bryan Roy langs. De voormalig vleugelaanvaller van Ajax vertelde over zijn voetbalcarrière die hem via Ajax onder meer langs Foggia en Nottingham Forest leidde. Met een gesigneerd Ajax-shirt voor een van de gelukkige Xerox-medewerkers sloot hij af en gaf hij ook meteen de aftrap voor een gezellige slotborrel, welke door Maison van den Boer in de vernieuwde Panorama-lounge werd voorgeschoteld.

Meer informatie over Xerox en de eerder getekende samenwerking

Speciaal voor de 'Xeroxieden' werd de fameuze Europa Cup 1 uit de prijzenkast gehaald. Speciaal voor de 'Xeroxieden' werd de fameuze Europa Cup 1 uit de prijzenkast gehaald.