Menu
Yes! Onana verlengt tot medio 2022

Yes! Onana verlengt tot medio 2022

Ajax en Andre Onana hebben overeenstemming bereikt over de verlenging van zijn contract dat liep tot en met 30 juni 2021. De nieuwe verbintenis loopt tot en met 30 juni 2022.

"Deze verlenging betekent dat ik minimaal nog een seizoen hier blijf", vertelt Onana, die op veel belangstelling mag rekenen van andere clubs. "Het was een moeilijke keuze. Maar ik ben een jonge keeper, ik moet spelen. Bij Ajax ben ik daar zeker van, bij buitenlandse topclubs is dat nog maar de vraag. Bovendien: Ajax heeft heel veel voor mij gedaan. Ik vind het ook belangrijk om iets terug te doen voor de club. Hopelijk gaan we samen veel prijzen pakken de komende tijd."

Onana werd geboren op 2 april 1996 in Nkol Ngok, Kameroen. De doelman maakte in de zomer van 2015 de overstap van de jeugdopleiding van FC Barcelona naar Ajax. Hij maakte op 20 augustus 2016 zijn debuut in het eerste elftal in de wedstrijd Ajax – Willem II. Dat seizoen reikte hij meteen met Ajax tot de finale van de Europa League. Tot nu toe speelde hij 126 officiële wedstrijden in Ajax 1.

Lees ook: Onana: 'Nummer 24 brengt meer geluk dan nummer 1'

Tekst: Ajax.nl
Beeld: Ajax.nl/Louis van de Vuurst