Menu
Younes’ Mannschaft zeker van WK-ticket

Younes’ Mannschaft zeker van WK-ticket

Duitsland heeft zich geplaatst voor het WK 2018. Die Mannschaft won uit bij Noord-Ierland met 1-3 en is zo zeker van de 1e plaats in groep C. Amin Younes zag zijn team vanaf de reservebank de klus klaren.

👏🏼👏🏼👏🏼 #WM2018 #DieMannschaft pic.twitter.com/8M1RkG39TL

— Die Mannschaft (@DFB_Team) 5 oktober 2017

Eriksen helpt Denemarken aan zege, Dolberg en Schöne op de bank
Denemarken boekte een belangrijke 0-1-zege bij Montenegro dankzij een treffer van voormalig Ajacied Christian Eriksen. De Denen, met Lasse Schöne en Kasper Dolberg op de bank, staan nu 2e in groep E. De achterstand op koploper Polen is 3 punten, het verschil met Montenegro (nummer 3 in de poule) is ook 3 punten. Met nog 1 duel voor de boeg is dus nog alles mogelijk.

Johnsen gelijk met Noorwegen O21
Noorwegen O21 speelde 0-0 gelijk tegen Ierland O21. Dennis Johnsen begon op de bank tijdens deze EK-kwalificatiewedstrijd, maar viel al na 7 minuten in. Noorwegen bungelt nog altijd in de onderste regionen van groep 5.

Oranje O20 verliest van Duitsland
Oranje O20 liep tijdens een oefenduel met Duitsland tegen een kleine nederlaag aan: 0-1. Basisplaatsen waren er voor Ajacieden Carel Eiting, Leon Bergsma en Dani de Wit. Kaj Sierhuis kwam nog als invaller in actie.

Lees ook: Social Scout: interlandvoetbal en dierendag
Bekijk ook:
Highlights Ajax Vrouwen - Brescia

Tekst: Ajax.nl
Beeld: Pro Shots