Menu
'YourGift' eerste sponsor Ajax Vrouwen

'YourGift' eerste sponsor Ajax Vrouwen

Ajax verwelkomt cadeaukaartuitgever 'YourGift' als eerste officiële sponsor van de Ajax Vrouwen. Het partnership is aangegaan voor twee seizoenen, met een optie voor nog een seizoen. Om de bekendheid van YourGift nog meer te vergroten, biedt Ajax de uitgever van de veelzijdige cadeaukaart tal van promotionele mogelijkheden met het vrouwenteam als uithangbord. Daarnaast zal YourGift zichtbaar zijn op sportpark de Toekomst en rondom wedstrijden van de Ajax Vrouwen.

Edwin van der Sar, directeur Marketing van Ajax, is blij met de toetreding van YourGift: ,,Het betreft hier de eerste organisatie die als sponsor heel specifiek kiest voor de Ajax Vrouwen en dat juichen wij uiteraard toe. Het is een mooi en enthousiast bedrijf dat past bij de Ajax Vrouwen. Vrouwenvoetbal groeit enorm in Nederland en wij zijn blij met de bijdrage die YourGift doet in het vrouwenvoetbal en onze club in het bijzonder. Als voortvloeisel uit de overeenkomst zal YourGift ook de speciale Ajax-cadeaukaart faciliteren, ook dat is een fraai initiatief."

Freek Kleijkers, directeur van YourGift is uiteraard eveneens content: ,,Het sponsoren van de Ajax Vrouwen is voor ons een prachtige kans. Als topmerk willen we doorgroeien en de uitstraling van de Ajax Vrouwen past uitstekend bij ons bedrijf: ambitieus, vernieuwend en volop in beweging. Met de koppeling van twee mooie merken hebben we als doel om nog meer Nederlandse huishoudens te enthousiasmeren voor de YourGift Card. Ook de mogelijkheid om YourGift in de shops van Ajax te kunnen besteden, is een mooie toevoeging van het merk Ajax naast de reeds aangesloten merken, zoals de Bijenkorf en Rituals."

Tekst: Ajax.nl
Foto's: Ajax.nl/Louis van de Vuurst

Edwin van der Sar en YourGift-directeur Freek Kleijkers zijn beiden verheugd met de ondertekening van het contract. Edwin van der Sar en YourGift-directeur Freek Kleijkers zijn beiden verheugd met de ondertekening van het contract.
Manager Vrouwenvoetbal Marleen Molenaar temidden van Edwin van der Sar en YourGift-directeur Freek Kleijkers. Manager Vrouwenvoetbal Marleen Molenaar temidden van Edwin van der Sar en YourGift-directeur Freek Kleijkers.