Menu
Zaterdag 1 én 2 in beker tegen DOVO

Zaterdag 1 én 2 in beker tegen DOVO

Ajax Zaterdag 1 heeft voor de tweede ronde van de knock-out fase van de districtsbeker DOVO Zaterdag 1 uit Veenendaal geloot.

Ajax Zaterdag 2 speelt inmiddels in het bekertoernooi voor 2e elftallen omdat de mannen in de groepsfase van bekertoernooi voor 1e elftallen zijn uitgeschakeld. Ook voor de Zaterdag 2 kwam DOVO uit de koker, zij het in dit geval uiteraard het 2e elftal van de Veenendaalers.

Voor zowel de Zaterdag 1 als de Zaterdag 2 is DOVO geen onbekende. Beide elftallen zitten bij DOVO in de competitie en speelden afgelopen 2 november hun uitwedstrijd in Veenendaal. Ajax zat 1 speelde met 1-1 gelijk (terechte uitslag na een gelijkopgaand duel) en het 2e won in de slotminuut met 0-1 door een doelpunt van Dennis Wey. Het beloven dus spannende bekerduels te worden..

Voor de Zaterdag 1 staat er een plek bij de laatste 32 op het spel. Wanneer onze jongens ver genoeg komen in de beker plaatsen ze zich voor de KNVB-beker van komend seizoen. De bekerwedstrijd tegen DOVO 1 wordt op 23 november gespeeld in Veenendaal. Ajax Zaterdag 2 heeft thuis geloot en neemt het op dezelfde datum, op de Toekomst, op tegen DOVO Zaterdag 2.