Menu
Zaterdag 1 gaat winterstop in met zege

Zaterdag 1 gaat winterstop in met zege

Na een weekend zonder competitieverplichtingen (de reden is bij eenieder bekend) stond er toch nog een potje voetbal op het programma zo vlak voor de winterstop. Ter gelegenheid van de opening van de schitterende nieuwe kantine speelden zowel het 1e als 2e team van de Zaterdag-amateurs hier vanmiddag een soort benefietduel.

Amstelveen Heemraad zat. 1 - Ajax zat. 1 (0-6) (Oefenwedstrijd)

Het tweede team gaf al het goede voorbeeld (lees verslag) maar ook het eerste team van Ajax had vanmiddag geen kind aan Amstelveen Heemraad dat uitkomt in de 3e klasse. Het zal u niet verbazen dat Ajax 90 minuten lang domineerde en balbezit had. Bij rust was de Ajax-machine nog niet geheel warmgedraaid, waardoor de ruststand slechts 0-2 was. Waarbij moet worden aangetekend dat de 2e goal van Dennis Kaars van ongekende schoonheid was (bekeken lob over de keeper).

Na rust hebben de spelers van Amstelveen H. nog meer achter hun tegenstander aan gelopen dan dat ze voor rust al deden. Met snelle combinaties werd de defensie van Amstelveen regelmatig open gespeeld wat misschien ook niet zo vreemd is gezien het verschil van ruim 2 klassen. Ajax hield de schade beperkt voor de Amstelveners in een overigens zeer sportief duel en zorgden met nog vier treffers (waarvan de 6e van Hassan Aanzi er ook één was om in te lijsten) voor een zeer logische 0-6 eindstand.

Via deze weg alle spelers-begeleiders-trainers-en trouwe supporters hele fijne feestdagen toegewenst en tot in het nieuwe jaar, waarin we met een positief gevoel de lijn hopelijk gaan doortrekken.

Amstelveen Heemraad zat. 1 - Ajax zat. 1 (0-6) (Oefenwedstrijd)

0-1 8' Cameron
0-2 17' Kaars (van den Beld)
0-3 52' ten Heuvel (Kaars)
0-4 57' M. van Moerkerk (van Zoolingen)
0-5 78' Kaars (Foppen)
0-6 86' Aanzi (Kaars)

Opstelling Ajax:
Orlowski (Been 46'), Foppen, Abdulrahman, van der Molen, Schurman, van den Beld (Aanzi 65'), Cameron (ten Heuvel 46'), van Zoolingen, Kaars, Aanzi (Cvetkovic 30'), M. van Moerkerk.

Kaars houdt de aanvoeder van Heemraad af Kaars houdt de aanvoeder van Heemraad af