Menu
Zaterdag 3 op titelkoers

Zaterdag 3 op titelkoers

Ajax Zaterdag 3 heeft afgelopen weekend met 2-0 van stadsgenoot Voorland 2 gewonnen . Vanwege het Future Cup toernooi op De Toekomst werd de wedstrijd op het veld van sc Buitenveldert gespeeld.

Ajax kwam flitsend uit de starblokken doordat Dennis Husers reeds na 22 seconden de 1-0 binnenschoot (vorige week bij AMVJ scoorde Husers na een minuut). Ajax maakte zich dan ook op voor een monsterzege, maar kwam bedrogen uit. Voor de tweede keer dit seizoen bood Voorland serieus tegenstand ( de heenwedstrijd werd ternauwernood met 1-2 gewonnen), maar het had dan ook “versterking” vanuit het eerste elftal dat een paar weken geleden kampioen werd in de vierde klasse. Grote kansen leverde het Voorland niet op. Tot de rust wist Ajax echter de voorsprong te behouden.

Na de pauze bracht Lloyd de Meza Ajax al snel op 2-0 en kabbelde het duel verder met nauwelijks kansen voor beide teams. Met nog twee wedstrijden te gaan (Aalsmeer uit op 3 mei en Huizen thuis op 10 mei) hebben de Ajacieden de zoveelste titelprolongatie in eigen hand.

Fotografie: Rob van Vliet