Menu
Zevenklapper Ajax E1 in de Spaarndammerbuurt

Zevenklapper Ajax E1 in de Spaarndammerbuurt

Bij SDZ zijn ze al een aantal jaren goed bezig met de jeugd. Goed kader, uitstekende trainers, veel publiek en dat alles ook nog eens op een mooie accommodatie met een gezellige kantine. Ondanks de bovenstaande loftrompet heeft de E1 zaterdag j.l. dit keer vrij makkelijk de drie punten mee naar huis kunnen nemen.

SDZ D1 - Ajax E1 (0-7)

De wedstrijd begon voor ons op een zeer laat tijdstip, namelijk 14.30 uur. Het was al schemerig/mistig, koud en guur. Toch had de E1 hier geen last van, want de eerste 20 minuten waren van Ajax' kant zeer goed. Het tempo was hoog , het positiespel goed en iedereen was in beweging. SDZ kwam niet in het spel voor en mocht blij zijn dat het slechts 0-4 was bij de rust.

Na de pauze kwam SDZ iets beter in het spel. Wij werden iets slordiger en gingen teveel voor onszelf spelen. Het voordeel hiervan was weer wel dat onze verdediging en onze keeper het het eerste kwartier na rust een stuk drukker kregen. Dit deden ze uitstekend, want SDZ kwam niet tot scoren. Onze E1 scoorde in de laatste 5 minuten nog wel driemaal, waarna de prima leidende scheidsrechter voor het eindsignaal vloot.

Tevreden ja, maar ook kritisch. We hebben SDZ na rust onnodig even het gevoel gegeven dat er mogelijk iets tegen ons te halen viel. We speelden in die periode niet als team, maar waren teveel met onszelf bezig en de afwerking liet te wensen over. Eigenlijk hadden we vandaag met dubbele cijfers moeten winnen...

SDZ succes met handhaving van de D1 in de hoofdklasse, want er komt bij jullie weer een mooie lichting aan!

SDZ is sterker in het luchtduel SDZ is sterker in het luchtduel


Mark Mieras in een fel duel om de bal Mark Mieras in een fel duel om de bal