Menu
Ziekenboeg loopt langzaam leeg

Ziekenboeg loopt langzaam leeg

Vurnon Anita trainde maandagochtend weer mee met de A-selectie. De middenvelder is net als Laurent Delorge en Gregory van der Wiel op de weg terug. Bekijk de foto’s.

Vurnon Anita lacht met Gregory van der Wiel. Beide Ajax-talenten werken na langdurig blessureleed aan hun herstel. Anita lijkt een paar stapjes verder in zijn revalidatieproces. Vurnon Anita lacht met Gregory van der Wiel. Beide Ajax-talenten werken na langdurig blessureleed aan hun herstel. Anita lijkt een paar stapjes verder in zijn revalidatieproces.
Gregory van der Wiel trainde maandagochtend nog apart. Het lijkt langzaam beter te gaan met de jonge verdediger. Hij deed weer pittige oefeningen met de bal en liet zien ook weer behoorlijk aan te kunnen zetten. Gregory van der Wiel trainde maandagochtend nog apart. Het lijkt langzaam beter te gaan met de jonge verdediger. Hij deed weer pittige oefeningen met de bal en liet zien ook weer behoorlijk aan te kunnen zetten.
Adrie Koster kan weer over een steeds breder wordende selectie beschikken. Binnenkort kan de trainer Anita waarschijnlijk ook weer inzetten. Adrie Koster kan weer over een steeds breder wordende selectie beschikken. Binnenkort kan de trainer Anita waarschijnlijk ook weer inzetten.
De Ajacieden speelden maandag partijtjes op een klein veld met grote doelen. De meeste spelers die zondag tegen NAC in de basis stonden, verschenen niet op het veld. Zij werkten binnen een lichte hersteltraining af. De Ajacieden speelden maandag partijtjes op een klein veld met grote doelen. De meeste spelers die zondag tegen NAC in de basis stonden, verschenen niet op het veld. Zij werkten binnen een lichte hersteltraining af.
Ook Laurent Delorge was maandag weer van de partij bij de groepstraining. De Belg wordt steeds fitter en lijkt langzaam weer klaar voor het échte werk. Ook Laurent Delorge was maandag weer van de partij bij de groepstraining. De Belg wordt steeds fitter en lijkt langzaam weer klaar voor het échte werk.