Menu
Ziggo geeft 2 beste stoelen in de Johan Cruijff ArenA weg

Ziggo geeft 2 beste stoelen in de Johan Cruijff ArenA weg

Ajax-hoofdsponsor Ziggo geeft de 2 beste stoelen in de Johan Cruijff ArenA weg. Deze zogenaamde 'Golden Seats' bevinden zich op 2 meter van het veld en staan pal naast de dug-out van Ajax. Daarnaast heeft ook Sjaak Swart een verrassing in petto...

Eén gelukkige Ajax-fan beleeft hier het komende seizoen alle thuiswedstrijden van Ajax in de competitie en in andere competities, uiteraard inclusief de Klassieker tegen Feyenoord. Hij of zij heeft ook de mogelijkheid om iedere wedstrijd een eigen gast mee te nemen.

De bloedfanatieke oud-voetballer Sjaak Swart viert volgende maand zijn 80e verjaardag. Ter ere van zijn verjaardag neemt hij de winnaar van de Golden Seats en zijn gast mee naar de 1e competitiewedstrijd tegen Heracles Almelo op 11 augustus in de Johan Cruijff ArenA.

Hoe maak je kans?
Om kans te maken op Golden Seats dien je niet alleen Ajax fan te zijn, maar ook klant van Ziggo. Deelnemen kan tot en met 31 juli via: Golden Seats

De Golden Seats
De winnaar krijgt, naast toegang tot alle wedstrijden als VIP, ook toegang tot de Ziggo Sportsbar waar je voor én na de wedstrijd kunt genieten van een hapje en drankje terwijl je de wedstrijden nabespreekt met Ajax-spelers en oud-spelers.

Tot slot krijgt de winnaar voor iedere wedstrijd een parkeerkaart (P1) onder de Johan Cruijff ArenA. Aan het einde van het gouden jaar, krijgt de winnaar zijn 'eigen' Golden Seats mee naar huis, inclusief handtekening van alle Ajax-spelers, en natuurlijk die van Sjaak Swart.

Tekst & beeld: Ajax.nl