Menu
Ziggo-klanten maken kans op Golden Seats bij Ajax

Ziggo-klanten maken kans op Golden Seats bij Ajax

Onze hoofdsponsor Ziggo heeft een mooie actie voor haar klanten. Tot en met 31 juli kun je meedingen naar de meest felbegeerde stoelen van de Amsterdam ArenA; de Golden Seats. Een heel seizoen word jij de eigenaar van twee stoelen naast de Ajax-dug-out tijdens de wedstrijden in de Eredivisie, KNVB beker én Europa.

Golden prijs
Ook ben je voor, tijdens en na elke wedstrijd van harte welkom in de Ziggo Sports Bar waar je een echte VIP-behandeling krijgt en jouw naam wordt vereeuwigd op de wall-of-fame. Tot slot mag je gratis parkeren onder de ArenA, zodat je altijd gemakkelijk kunt komen en gaan.

Ben jij één van de 200 finalisten?
Meespelen is voor Ziggo-klanten heel gemakkelijk. Je hoeft alleen maar naar ziggo.nl/ajaxgoldenseats te gaan en je gegevens achter te laten. 200 deelnemers ontvangen een uitnodiging voor twee personen voor Ajax - Roda JC op 13 augustus. Voorafgaand aan deze wedstrijd wordt de winnaar van de Golden Seats bekend gemaakt.

Meld je nu aan
Ben jij klant bij Ziggo en zie je jezelf al zitten op de Golden Seats? Meld je dan nu aan op ziggo.nl/ajaxgoldenseats en dan zien we je misschien wel tijdens de finale op 13 augustus.

Meld je aan