Menu

Zlatan en Mido hopen op geluk voor iedereen

Zlatan en Mido wisselden elkaar af in de spits afgelopen jaar. De vrienden zitten tijdens de winterstop in een compleet andere omgeving. De een is te vinden in het zonnige en warme Egypte, de ander is omringd door sneeuw en kou.

Hoe vier je Kerst en/of Oud en Nieuw?
Zlatan: ,,Voor mij betekent dat een leuke tijd met familie. Lekker eten, relaxen en natuurlijk sneeuw. Ik ga naar Zweden. Nieuwjaar vier ik met vrienden.”
Mido: ,,Ik breng de Kerst door met mijn vrouw. We vieren het samen. Ik ga op 22 december terug naar Egypte. We vieren nieuwjaar, in tegenstelling tot Kerst, wel in Egypte. Dan zijn er overal feestjes. Maar het is niet zo’n groot feest als in Europa.”

Wat was voor jou het belangrijkste in 2002, sportief en privé?
Zlatan: ,,Dat ik me heb ontwikkeld en gewend ben geraakt aan het systeem.
Mido: ,,Dat we de dubbel wonnen en privé mijn huwelijk.”

Wat zijn je verwachtingen voor 2003?
Zlatan: ,,Dat we kampioen worden en de beker winnen. Dat we zo ver mogelijk komen in de Champions League.”
Mido: ,,Ik wil de Gouden bal winnen. Niet van Afrika, maar van Europa. En privé? Nee Zlatan, ik wil nog geen kinderen. Ik hoop op alle geluk voor mijn kleine en mijn grote familie. Mijn kleine familie zijn mijn vrouw en ik, mijn grote is die met mijn ouders en broers en zus.”

Met wie zou je graag champagne willen drinken?
Zlatan: ,,Met het team. O nee, die zie ik natuurlijk niet. Dan hangt het af waar ik ben. Dat zal wel met vrienden worden.”
Mido: ,,Ik drink geen champagne. Maar als ik het zou drinken, dan met mijn vrouw.”