Menu

Zlatan: ''Er is nog hoop''

Na afloop van de zware 1-3 nederlaag in de derde voorronde van de Champions League tegen Cetic hingen de koppies van de Ajacieden diep naar beneden. De teleurstelling droop er vanaf. 'Wat een droomwedstrijd op papier was, werd absoluut geen droom', vond Fred Grim.

,,Als je hoort dat je tegen Celtic speelt, is dat op zich een droomwedstrijd. Maar als na 90 minuten 1-3 op het bord staat, is dat geen droom", zei de aanvoerder. ,,Bij de 0-1 stompte ik de bal naar de zijkant, precies in de voeten van Petta. Hij maakt het mooi af. Ja, wat kon ik anders?'', vroeg Grim zich vertwijfeld af.

Net als Grim baalde Van der Vaart natuurlijk ook. ,,We kwamen snel achter, maar ik had wel het idee dat er nog wat in zat. We kwamen tenslotte terug. Het lukte niet. Volgende wedstrijd beter."

De volgende wedstrijd in Glasgow zou dan wel met 3-0 gewonnen moeten worden. Weet ook Zlatan. ,,Maar er is hoop. Natuurlijk, er is altijd hoop." De Zweed begon op de bank. ,,Ik was niet teleurgesteld dat ik niet in de basis stond. De trainer had gezegd dat Shota meer ervaring heeft dan ik en dat hij daarom begon. Dat was ik met hem eens. We zaten echter met de hoofden naar beneden op de bank. Bij de 0-1 dacht ik 'dat kan toch niet waar zijn?!' Ik kwam bij 1-2 in het veld. Dat was moeilijk. De Celtic-verdedigers waren erg goed."