Menu

Zlatan schat kans op tweede ronde hoog in

Ajacied Zlatan denkt dat hij met Zweden een goede kans heeft de tweede ronde van het WK te bereiken. Het laatste en beslissende groepsduel tegen Argentiniƫ is aanstaande woensdag.

Zlatan heeft nog geen speelminuten gekregen tijdens dit WK, maar hij is desondanks blij met de resultaten. ,,We speelden een goede wedstrijd tegen Nigeria. Door de overwinning hebben we nu vier punten en staan we met Engeland op een gedeelde eerste plaats. De beslissing valt in de laatste wedstrijd tegen Argentinë.

,,We hebben het nog niet over die wedstrijd gehad. Ik denk dat we ons vanaf morgen meer op de tegenstander zullen gaan richten. Ik verwacht niet dat ik nog aan spelen toe kom in de poulewedstrijden, hoewel ik wel alle wedstrijden in de voorbereiding heb gespeeld. Maar de Zweedse aanval liep goed vorige week, dat zal niet worden veranderd. ,,Ik leef enorm toe naar het dueltegen Argentinië zij spelen altijd goed. Desondanks denk ik dat onze kansen om door te gaan naar de tweede ronde heel groot zijn."

Het Zweedse team is ondertussen weer van hotel verwisseld, maar buiten dat verandert er niet veel. De Scandinavië trainen s 'ochtends en hebben de middagen vrij te besteden. Zlatan trekt er niet op uit om gastland Japan wat beter te leren kennen. ,,Ik blijf altijd in het hotel, want ik wil elke wedstrijd zien. Dus na de lunch ben ik voor de televisie te vinden. Ik heb overigens nu wel een beetje genoeg van de sushi, onze eigen kok maakt gelukkig ook 'normaal' eten."

Zweden-Argentinië wordt woensdag 12 juni gespeeld, om 8.30 uur.