Menu

Zlatan tevreden met punt

Zlatan kijkt terug op een goede wedstrijd van Zweden. De spits is blij met het punt tegen Engeland, dat zondag in Japan werd behaald.

Zlatan: ,,We speelden goed, uiteindelijk hadden wij zelfs moeten winnen. We waren niet bang van te voren, waarom zouden we? Zoals ze gisteren speelden zijn ze wat mij betreft geen favoriet voor de titel. We hebben niets speciaals gedaan in de voorbereiding op de wedstrijd, gewoon veel ontspannen van te voren. Ik wist dat ik waarschijnlijk niet aan spelen toe zou komen. De coach had de strategie voor Engeland aangepast, dus ik keek niet verbaasd op dat ik niet inviel."

,,Voor de wedstrijd moesten we het vliegtuig instappen, maandag na de wedstrijd zijn we teruggevlogen naar een ander hotel. 's Middags hebben we normaal getraind. We trainen elke dag en de rest van de tijd ontspannen we ons. Ik vind het hier geweldig in Japan, vooral het eten is erg goed!" liet de Zweed vanaf zijn hotelkamer weten.

Voor aanstaande vrijdag (7 juni) staat het duel tegen Nigeria met teamgenoot Pius Ikedia op het programma. Later in de week proberen we zijn reactie op dat treffen te horen.


Foto: Hans Willink