Menu
Zondag afsluiting seizoen

Zondag afsluiting seizoen

Ajax speelt zondag de laatste wedstrijd van het seizoen. Dit betekent een vol stadionprogramma met tal van activiteiten. De kampioenselftallen van Ajax worden gehuldigd, er zijn volop prijzen voor supporters te winnen en er wordt bekendgemaakt wie Talent van het Jaar en Ajacied van het Jaar zijn geworden.

In de rust van Ajax - FC Twente staat onder andere een optreden van Kees Prins op het programma. Natuurlijk zal hij zijn Ajax-lied Dit is mijn club ten gehore brengen.

De competitie lijkt gespeeld, maar toch wordt het een spannende krachtmeting tussen de twee clubs. Er staat niet alleen prestige op het spel, de club die derde wordt ontloopt een extra voorronde Europa League. Aanvoerder Thomas Vermaelen zei eerder deze week: ,,We hopen dat het publiek zondag achter ons staat. Het is een belangrijke wedstrijd. Alle steun kunnen we nu gebruiken.”

Ajax hoopt zondag al zijn vaste supporters te zien om het elftal te steunen en het seizoen met elkaar af te sluiten. Ajax - FC Twente begint om 14.30 uur.