Menu
Zondag Ajax - Vitesse

Zondag Ajax - Vitesse

Ajax speelt zondag in de tweede thuiswedstrijd van dit seizoen tegen Vitesse. Voor dit duel staat het team ongetwijfeld weer op scherp om punten binnen te halen voor het kampioenschap. Er zijn nog kaarten beschikbaar.

De ploegen trappen af om 14.30 uur. Maar voor die tijd is er al voetbal te zien in de ArenA. De E3 zal in een voorwedstrijd het opnemen tegen de E1 van DWV, een van de clubs uit het HET-samenwerkingsverband. Voor een complete voetbaldag is iedereen vanaf 13.00 uur welkom in de ArenA.

Kaarten zijn vanaf € 13,- verkrijgbaar bij verkooppunten van TicketBox. Per club card kunnen 3 kaarten worden gekocht. Bel voor verkooppunten van TicketBox bij jou in de buurt 0900 – 9393 (0,45ct p/m) of kijk op www.ticketbox.nl. Kijk voor meer informatie over kaartverkoop op www.ajax.nl

Op de wedstrijddag zal vanaf 12.30 uur op vertoon van club card en legitimatie stadionverkoop plaatsvinden voor Ajax - Vitesse. Daarnaast is het ook mogelijk om voor de UEFA Cupwedstrijd Ajax - IK Start kaarten te kopen. Hiervoor geldt geen club card-verplichting.