Menu
Zondag inzamelingsactie Nathaniël

Zondag inzamelingsactie Nathaniël

Ajax faciliteert de collecte die aanstaande zondag bij de laatste thuiswedstrijd wordt gehouden ten behoeve van de behandeling van de ernstig zieke Nathaniël. De inzamelingsactie is op touw gezet door de AFCA Supportersclub. Hieronder treft u meer info van deze supportersclub over Nathaniël en de collecte.

Bericht AFCA Supportersclub:

Zoals eerder aangekondigd heeft de AFCA Supportersclub ervoor gekozen om een grote inzamelingsactie te organiseren voor de bijna 2 jaar oude Nathaniël Roggeveld. Ook Ajax werkt hier aan mee.

De kleine Nathaniël was nog maar 20 maanden oud toen er neuroblastoom werd geconstateerd. Het is een vorm van kinderkanker, en wel de meest agressieve vorm. Nathaniël ondergaat inmiddels een behandeling, maar hij moet ook in de Verenigde Staten een dure behandeling ondergaan. Deze behandeling is helaas niet mogelijk in Nederland of Europa. De verzekering dekt lang niet alle kosten en daarom worden er diverse acties georganiseerd ter financiële ondersteuning.Er is totaal rond de 100.000 euro nodig. Tot 25 maart 2015 is er 61.956 euro opgehaald door diverse inzamelingsacties waaronder de veiling van voetbalschoenen en wedstrijdshirts van Ajax-spelers en allerlei acties vanuit Ajax- supporters. Medio juni / juli 2015 vertrekt Nathaniël naar Philadelphia.

De AFCA Supportersclub gaat voorafgaand aan de wedstrijd Ajax - Cambuur geld inzamelen door middel van een collecte. Wij vragen uw medewerking door a.s. zondag 2 euro mee te nemen en te doneren aan 1 van de collectanten die te vinden zijn bij de verschillende ingangen. Wij hopen dat wij met deze actie Nathaniël en zijn ouders tegemoet kunnen komen. Het eventuele overige bedrag doneren wij aan de Ajax Foundation.

Indien u niet de beschikking heeft over een wedstrijdkaart voor a.s. zondag of niet in de gelegenheid bent de wedstrijd te bezoeken kunt u doneren aan de foundation, zie voor meer info onderstaande link.

Naar de website van Nathaniëls Victory Foundation