Menu
Zonnige Ajax Kids Club Voetbaldag

Zonnige Ajax Kids Club Voetbaldag

Op woensdag 16 april stroomde Sportpark de Toekomst vol met jonge sportieve Ajax-fans. Het was tijd voor onze jaarlijkse Voetbaldag op de jeugdvelden van Ajax.

Zonnige Ajax Kids Club Voetbaldag

Op woensdag 16 april stroomde Sportpark de Toekomst vol met jonge sportieve Ajax-fans. Het was tijd voor onze jaarlijkse Voetbaldag op de jeugdvelden van Ajax.Kijk hieronder voor het fotoverslag!

Sonny Silooy gaf de clinic Trucjes.<p> Sonny Silooy gaf de clinic Trucjes.

Frank de Boer leerde de kids meer over het Voetenwerk.<p> Frank de Boer leerde de kids meer over het Voetenwerk.

Als keeper moet je de bal ook goed met je handen kunnen vasthouden!<p> Als keeper moet je de bal ook goed met je handen kunnen vasthouden!

Onder toezicht van Edgar Manucharyan deden de kids hun oefening.<p> Onder toezicht van Edgar Manucharyan deden de kids hun oefening.

Als keeper moet je niet alleen met je voeten de bal tegenhouden....<p> Als keeper moet je niet alleen met je voeten de bal tegenhouden....

Bij de Strafschopclinic werd er veel geoefend op de traptechniek.<p> Bij de Strafschopclinic werd er veel geoefend op de traptechniek.

Uiteraard werden er ook handtekeningen gezet!<p> Uiteraard werden er ook handtekeningen gezet!

Bij de Mokummoves kon je je vetste truc laten zien.<p> Bij de Mokummoves kon je je vetste truc laten zien.

Wat een lol!<p> Wat een lol!

Albert Luque gaf samen met Frank de Boer les.<p> Albert Luque gaf samen met Frank de Boer les.

Zelfs de Ajax-spelers deden een potje mee bij de Panna KO.<p> Zelfs de Ajax-spelers deden een potje mee bij de Panna KO.

Bij de Kids Club-stand kon het kadotasje worden opgehaald.<p> Bij de Kids Club-stand kon het kadotasje worden opgehaald.

Leonardo nam alle tijd om iedereen van een handtekening of foto te voorzien.<p> Leonardo nam alle tijd om iedereen van een handtekening of foto te voorzien.

Jurgen Colin ging graag met de jongste Ajax-fans op de foto.<p> Jurgen Colin ging graag met de jongste Ajax-fans op de foto.

Vurnon Anita en Mitchell Donald hadden veel lol met de jonge voetballers.<p> Vurnon Anita en Mitchell Donald hadden veel lol met de jonge voetballers.