Menu
Zonnige Ajax Sponsordag op Zandvoort

Zonnige Ajax Sponsordag op Zandvoort

Ajax organiseerde dinsdag in samenwerking met Official Sponsor Mercedes-Benz een dag voor alle sponsorrelaties. Op een zonnig Circuitpark Zandvoort werden verschillende activiteiten ondernomen. Het thema van deze Ajax Sponsordag: Mercedes-Benz AMG.

Vrijwel alle suppliers, sponsors en partners van Ajax waren de dag na Koningsdag aanwezig in Zandvoort. Het programma bestond onder meer uit presentaties van Edwin van der Sar (directeur marketing) en Peter Zijlstra (Marketing & Brand Communication Mercedes-Benz). Eveneens stelden hoofdsponsor Ziggo en Partner van de Toekomst ABN AMRO zich voor met onder andere enkele fraaie filmpjes.

Na alle presentaties nam Mercedes-Benz het stokje weer over. De sponsorgroep werd in drie groepen verdeeld. Eén groep ging op het parkeerterrein aan de slag met de eigen rijvaardigheid en maakte kennis met onder andere stuurloos inparkeren van het autonome rijden. Groep 2 deed een slalomtest met een Smart forfour, waar uiteindelijk Edwin van der Sar de snelste bleek. En - heel bijzonder - de laatste groep ging met tal van Mercedessen zelf over het circuit razen. Alle pk's werden hier bij de Mercedes AMG gebruikt!

Na het actieve gedeelte werd de groep door Mercedes-Benz Nederland bedankt voor de goede inzet en rijvaardigheid en gingen alle Ajax-relaties op weg naar Bloemendaal om op de Jupiler-locatie, Beach Club Fuel, de dag af te sluiten met een netwerkborrel.

Tekst: Ajax.nl
Foto's: Ajax.nl/Gerard van Hees

De Ajax Sponsordag werd gehouden op het Circuitpark Zandvoort. De Ajax Sponsordag werd gehouden op het Circuitpark Zandvoort.
Tijdens deze Sponsordag konden de suppliers, sponsors en partners van Ajax elkaar eens treffen buiten een 'voetbal-setting'. Tijdens deze Sponsordag konden de suppliers, sponsors en partners van Ajax elkaar eens treffen buiten een 'voetbal-setting'.
Edwin van der Sar hield een presentatie, maar ging natuurlijk ook het circuit op. Edwin van der Sar hield een presentatie, maar ging natuurlijk ook het circuit op.
Instructies voor het betreden van het circuit. Instructies voor het betreden van het circuit.
Perfecte race-omstandigheden. Perfecte race-omstandigheden.
Iedereen vermaakte zich uitstekend. Iedereen vermaakte zich uitstekend.
De Ajax Sponsordag werd afgesloten met een netwerkborrel in Bloemendaal. De Ajax Sponsordag werd afgesloten met een netwerkborrel in Bloemendaal.