Menu
Zonnige clinic Ajax en BDO

Zonnige clinic Ajax en BDO

Nog beter leren verdedigen, schieten en afwerken op goal? Afgelopen zaterdag kon het op het trainingsveld van Ajax op de Toekomst. Ajax organiseerde met Official Sponsor BDO namelijk voor meer dan 75 kinderen een heus voetbalfestijn.

De deelnemers werden verspreid over teams die vernoemd waren naar enkele spelers van het eerste elftal. Voor alle kinderen lag er in de kleedkamer een speciaal Ajax BDO Clinic shirt klaar en na afloop kreeg iedereen een Ajax-bal.

De aanwezige kinderen stonden onder de bezielende leiding van de aanwezige jeugdtrainers (met onder andere voormalig Ajax-voetballer Heini Otto). Het eerste gedeelte bestond voornamelijk uit een circuit met diverse voetbalonderdelen. Na een minibreak vond er in het tweede bedrijf een toernooi plaats.

Voor de ouders was er ook een apart programma waarbij zij een presentatie kregen van Ruben Jongkind. De Implementatie Manager Plan Cruijff gaf in zijn verhaal een kijkje in de keuken van de jeugdopleiding en legde daarbij de link met het werkveld van BDO.

Vervolgens was er een gezamenlijke prijsuitreiking met als afsluiting een mooie groepsfoto. Een heerlijk zonnetje zorgde er voor dat het ook voor de ouders van de deelnemende jeugd aangenaam vertoeven was. De middag werd met een borrel en patat afgesloten in de kantine.

De kinderen begonnen met een circuit. De kinderen begonnen met een circuit.
Op de foto met de trainers! Op de foto met de trainers!
Juichen als echte Ajacieden! Juichen als echte Ajacieden!
Het ging er fanatiek, maar vooral sportief aan toe. Het ging er fanatiek, maar vooral sportief aan toe.