Menu
Zwaar slotstuk aan training

Zwaar slotstuk aan training

Met de Open Dag nog vers in het geheugen, verscheen de selectie van Ajax woensdag weer op het trainigsveld voor het échte werk. Een twee uur durende oefensessie werd afgesloten met zware loopoefeningen.

In het begin van de training werd er aandacht besteed aan de passing en traptechniek. In het begin van de training werd er aandacht besteed aan de passing en traptechniek.
Tijdens de partijtjes deed Rob Witschge mee met de oranje ploeg. De assistent-trainer pikte hier en daar een doelpuntje mee. Tijdens de partijtjes deed Rob Witschge mee met de oranje ploeg. De assistent-trainer pikte hier en daar een doelpuntje mee.
Tussendoor werd er heel wat gedronken door de Ajacieden. De temperatuur op het trainingsveld liep af en toe behoorlijk hoog op. Tussendoor werd er heel wat gedronken door de Ajacieden. De temperatuur op het trainingsveld liep af en toe behoorlijk hoog op.
De keepers hielden zich (buiten de partijvormen om) redelijk afzijdig van de veldspelers. Ook zij kregen een zware training voorgeschoteld. Hier zijn Maarten Stekelenburg en Dennis Gentenaar in de weer met hesjes van lood. De keepers hielden zich (buiten de partijvormen om) redelijk afzijdig van de veldspelers. Ook zij kregen een zware training voorgeschoteld. Hier zijn Maarten Stekelenburg en Dennis Gentenaar in de weer met hesjes van lood.
De selectie van Ajax besloot de training met een aantal lopen van 800 meter. De selectie van Ajax besloot de training met een aantal lopen van 800 meter.
Gregory van der Wiel en Donovan Slijngard hebben het, net als al hun collega's overigens, zwaar tijdens de laatste loopopdrachten. Gregory van der Wiel en Donovan Slijngard hebben het, net als al hun collega's overigens, zwaar tijdens de laatste loopopdrachten.
Eindelijk zit het erop... Eindelijk zit het erop...
De oefensessie werd afgesloten met rek- en strekoefeningen. Een prima recept voor de flink verzuurde spieren. De oefensessie werd afgesloten met rek- en strekoefeningen. Een prima recept voor de flink verzuurde spieren.