Menu
Zware week afgesloten

Zware week afgesloten

De Ajacieden sloten vrijdagochtend een zware week af. Veel spelers waren over de wereld uitgezworven en de thuisblijvers kregen pittige trainingen in Amsterdam voorgeschoteld. Vrijdag was er ruimte voor een iets rustigere training.

Evander Sno trainde vrijdagochtend voor de tweede keer mee. Trainer Marco van Basten gaf later aan dat met de komst van Sno, Ajax is uitgekocht. Evander Sno trainde vrijdagochtend voor de tweede keer mee. Trainer Marco van Basten gaf later aan dat met de komst van Sno, Ajax is uitgekocht.
Ismaïl Aissati schiet stijlvol een bal. Na de relatief korte training ging elke Ajacied zijn gang op het veld. Isma├»l Aissati schiet stijlvol een bal. Na de relatief korte training ging elke Ajacied zijn gang op het veld.
Kenneth Vermeer traint met een verzwaard vest. De doelmannen gingen onder leiding van Carlo l'Ami hard aan de slag. Kenneth Vermeer traint met een verzwaard vest. De doelmannen gingen onder leiding van Carlo l'Ami hard aan de slag.
Miralem Sulejmani traint apart van de groep. De nieuwe aankoop had helaas reactie na zijn wedstrijd van vorige week tegen Murcia. Miralem Sulejmani traint apart van de groep. De nieuwe aankoop had helaas reactie na zijn wedstrijd van vorige week tegen Murcia.
Vurnon Anita is duidelijk gelukkig als hij Jeffrey Sarpong met een slinkse actie heeft gepasseerd. Vurnon Anita is duidelijk gelukkig als hij Jeffrey Sarpong met een slinkse actie heeft gepasseerd.
Niet veel trainers gaan zelf sjouwen met een doel. Marco van Basten wel. Niet veel trainers gaan zelf sjouwen met een doel. Marco van Basten wel.
In het door zijn trainer neergezette doel verbaasde Klaas Jan Huntelaar fans en journalisten met fantastische reddingen. In het door zijn trainer neergezette doel verbaasde Klaas Jan Huntelaar fans en journalisten met fantastische reddingen.
De jarige Rob Witschge en de nieuwste Ajacied Evander Sno zetten hun handtekeningen na de trainingen op vele kladblokjes. De jarige Rob Witschge en de nieuwste Ajacied Evander Sno zetten hun handtekeningen na de trainingen op vele kladblokjes.