Dani Hagebeuk

Sinds februari 2017 is Dani Hagebeuk onze Xbox esporter. Tot op heden heeft hij al drie eDivisie titels in de wacht gesleept voor de club. Ook heeft hij vaak deel mogen nemen aan meerdere wereldkampioenschappen, maar wacht hij nog op die eerste wereldtitel. Met 100.000 volgers op Instagram is hij in Nederland, maar ook internationaal, een bekende naam binnen de FIFA-community.

Volg Dani
Dani Hagebeuk

Speler statistieken

Over Dani

Nationaliteit Netherlands
Geboren 21-11-1997
Lengte 193 cm
Onder contract sinds 1-2-2017

Nieuws artikelen

Hagebeuk

De jacht op eDivisie-titel nummer vier

Op dinsdag 30 maart gaat het nieuwe seizoen van de eDivisie van start. De achttien Eredivisie-teams nemen het tegen elkaar op om uit te maken wie de beste is van het spel FIFA21. Ajax trapt om 18:30 uur af tegen FC Emmen.

Tags

  • #eSports

Socials

FOTOHALLER

Haller in FIFA 21 Team of the Week

Sébastian Haller is de volgende Ajacied in het FIFA 21 Team of the Week. Na zijn twee goals tegen Sparta Rotterdam kreeg hij zijn In Form-kaart.

Tags

  • #Haller

Socials

Subwayverlenging

Ajax Esports en Subway Nederland verlengen samenwerking

Ajax Esports en Subway Nederland hebben hun samenwerking verlengd. Subway Nederland is sinds 2018 partner van Ajax Esports en organiseert samen met Ajax masterclasses waarin FIFA-spelers professionele coaching en FIFA-tips krijgen van esporter Dani Hagebeuk.

Tags

  • #Esports

Socials

Dani's Teamgenoten

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl