Menu

Ajax Seizoenkaart: uitverkocht!

Alle seizoenkaarten voor 2017-2018 zijn uitverkocht.

Prijzen
Seizoenkaart kwijt/beschadigd
Ben je jouw Seizoenkaart kwijt, is deze gestolen of beschadigd? Telefonisch kun je een nieuwe aanvragen. Het aanvragen van een nieuwe seizoenkaart kost € 12,-.  Mocht je op de wedstrijddag je kaart kwijt of vergeten zijn, dan kun je maximaal 3x per seizoen een vervangende kaart afhalen bij de stadionkassa. De stadionkassa is vanaf 2 uur vóór aanvang van de wedstrijd geopend en bevindt zich tegenover ingang Noord D. De vervangende kaart wordt uitsluitend afgegeven aan de kaarteigenaar op vertoon van geldige legitimatie.
Naamsoverschrijving
Het is niet meer mogelijk om een seizoenkaart voor het seizoen 2017-2018 over te schrijven op een andere naam. Vanaf 1 april 2018 is het weer mogelijk voor het daarop volgende seizoen.Ivm de lange wachtlijst is het daarnaast niet mogelijk om een naamsoverschrijving te doen op de vakken 125 tot en met 129 (F-side). 
Verplaatsen
Het is helaas niet meer mogelijk om nog te verplaatsen voor het seizoen 2017-2018. Vanaf april 2018 is het wél weer mogelijk voor het seizoen daarop.
Extra (seizoen)kaart

Er zijn géén seizoenkaarten meer beschikbaar. Alle beschikbare stoelen voor seizoenkaartverkoop zijn verkocht.

Ga hier naar de Ajax online ticketshop
Standaard voorwaarden KNVB
Kan een seizoenkaarthouder eerder (extra) kaarten kopen dan clubcardhouders?
Ja, seizoenkaarthouders en Ajax Life Club Card-houders kunnen eerder een kaart kopen dan Club Card-houders. Omdat de seizoenkaart en een lidmaatschap van de Supportersvereniging Ajax duurder zijn dan een Club Card mogen zij eerder kaarten kopen van thuiswedstrijden in de Eredivisie.
Ben jij geïnteresseerd in een seizoenkaart bij Ajax?

Alle seizoenkaarten voor 2017-2018 zijn uitverkocht. Hierdoor zijn dit seizoen ook minder kaarten beschikbaar voor de losse kaartverkoop. Wil je op de hoogte worden gehouden wanneer de kaartverkoop start? Laat dan hieronder je gegevens achter en wij sturen jou een mail zodra de verkoop is gestart.

Informeer mij over kaartverkoop

Opzeggen seizoenkaart
Het is helaas niet meer mogelijk je seizoenkaart voor het komende seizoen (2017-2018) op te zeggen. Vanaf maart 2018 kan dit wel weer voor het seizoen daarop.