Menu

Toegankelijkheid

De Johan Cruijff ArenA is goed toegankelijk voor mindervalide supporters.

Lift
Mindervalide supporters die gebruik willen maken van de lift kunnen via Noord ingang B of Zuid ingang H het stadion betreden. De mindervalideningangen bevinden zich in de parkeergarage P1 ArenA. Bij beide ingangen zijn 2 liften beschikbaar om alle mindervalide supporters naar de juiste verdieping te brengen. Houd rekening met wachttijden bij de lift en kom op tijd naar het stadion. De ingangen openen anderhalf uur voor de aftrap.

Mindervalide supporters voor de vakken 016, 812 en 816 worden verwacht bij achteringang Noord ingang B.

Mindervalide supporters die tickets hebben voor de vakken 825 en 829 nemen de ingang H/liften zuid. Vanuit de lift kan je meteen richting je plek gaan. Op de grond staat aangegeven, waar je plek is.

De ticketcontrole is bij beide ingangen en er bestaat een mogelijkheid om gefouilleerd te worden. Er zal uiteraard rekening gehouden worden met jouw handicap. Alleen tassen met medicamenten behorende bij de beperking mogen mee naar binnen. Er is een beperkte mogelijkheid om zaken in bewaring te geven.

Toiletten
Je vindt de toiletten bij hoofdingang E. De toiletten van het mindervalidenplatform zijn bij de ingang van het platform, onder vak 016 en in de buurt van de plaatsen voor mensen met een beperking.

Informatie in geval van nood
De Johan Cruijff ArenA heeft 4 EHBO-posten. Twee aan de Noord- en 2 aan de Zuidzijde. Voor de mindervalide supporters op het platform en vakken 812 en 816, betekent dit de EHBO-posten die zich bevinden aan de Noordzijde van het stadion. Voor de vakken 825 en 829 zijn dit de EHBO-posten aan de Zuidzijde van het stadion. In geval van calamiteiten kan je het beste een steward aanspreken, zij helpen je verder.