Menu

Mindervaliden

Met jouw speciale clubcard bestel je online gemakkelijk kaarten. Je kunt direct een plek uitzoeken op de tribune. De kaarten ontvang je gewoon thuis. Helaas verkopen we geen seizoenskaarten meer voor mindervaliden

Hoe vraag ik een Club Card aan?
Via deze link kan je een Club Card aanvragen.
Uitwedstrijden
Zit je in een rolstoel en wil je graag een uitwedstrijd bezoeken? Vul dan het contactformulier in op onze contactpagina.
Parkeren

Je kunt tegen gereduceerd tarief parkeren in het Transferium/P1. Daarvoor heb je wel een parkeerkaart én een Europese gehandicaptenkaart nodig.

Let op dat je auto niet hoger is dan 2,25 meter.  Het Transferium/P1 bevindt zich onder de Amsterdam ArenA. Bij de uitgangen op niveau 0 zijn 70 plaatsen gereserveerd voor bezoekers met een Europese gehandicaptenkaart. De plaatsen bevinden zich bij de liften aan de noord- en zuidzijde van het stadion.

Word je alleen gebracht met een auto? Dan kun je het beste uitstappen op de taxistandplaats voor de ArenA. Volg de gele borden ‘Taxi standplaats’, route via P-bus.

Heb je een parkeerkaart nodig voor Europese- en/of KNVB-beker wedstrijden, dan kunt je deze los bestellen via de website van OnlineTicket.nl

De parkeerkaarten bestel je via internet en ontvang je via e-mail. Vul eerst dit formulier in, daarna ontvang je een e-mail met een bestellink.

De kaarten moet je printen en meenemen of je laat de kaart zien op je smartphone als je de parkeergagarage inrijdt. Let op! Deze kaarten zijn alleen geldig i.c.m. een Europese-gehandicaptenkaart.

Ajax Audio

Ajax Audio is een dienst voor supporters met een visuele beperking op het mindervalidenplatform. Via deze service kun je thuiswestrijden in het stadion live volgen via een FM-frequentie. 

Vanaf de perstribune doen twee verslaggevers live verslag van de wedstrijd. De uitzending begint als de spelers het veld opkomen en eindigt kort na het laatste fluitsignaal. Tijdens de rust is er geen uitzending. Het signaal is alleen in de Amsterdam ArenA te ontvangen. Op de tribune kun je een radio lenen.