Menu

Mindervaliden

Supportersgids voor mindervaliden 
Alle informatie die je nodig hebt om een wedstrijd van Ajax te bezoeken kun je hier downloaden. 

Club Card aanvragen 
Om in aanmerking te komen voor een mindervaliden ticket dien je in het bezit te zijn van een Mindervaliden Club Card.

Vraag hier je Club Card aan. 

Tickets bestellen 
Mindervalide supporters die in het bezit zijn van een Mindervaliden Club Card kunnen tickets kopen in setjes van twee, namelijk voor één mindervalide en één begeleider.

Het is niet mogelijk om voor één mindervalide supporter meerdere begeleiderskaarten te kopen. In verband met de veiligheidsvoorschriften, moet de begeleider minimaal 18 jaar oud zijn en in staat zijn om de mindervalide te begeleiden of evacueren mocht dat nodig zijn. 

Klik hier voor het bestellen van tickets. 

Uitwedstrijden 
Tickets voor een uitwedstrijd van Ajax kan je aanvragen via het bestelformulier uitwedstrijd Mindervaliden. Er zijn voor iedere wedstrijd een beperkt aantal kaarten beschikbaar.

De toewijzing gebeurt aan de hand van loting een week voorafgaand aan de wedstrijd. Je wordt hierover per mail geïnformeerd.

Klik hier om naar het bestelformulier te gaan. 

Parkeren 
Het is mogelijk om in de Johan Cruijff ArenA te parkeren. Je kunt als mindervalide supporter tegen een gereduceerd tarief parkeren in het Transferium/P1. Daarvoor heb je wel een parkeerkaart én een Europese gehandicaptenparkeerkaart nodig.

Parkeerkaarten dien je voorafgaand aan de wedstrijd te bestellen door in te loggen in je Mijn Ajax account en te klikken op de wedstrijd waar je een parkeerkaart voor nodig hebt. 

Klik hier voor het bestellen van een parkeerkaart. 

Ajax Audio voor visueel beperkten 

Voor supporters met een visuele beperking hebben we een speciale Ajax Audio service. Via deze service kan je de wedstrijd in het stadion live volgen via een FM-frequentie. 

De steward op het mindervalidenplatform, heeft de audioapparaten beschikbaar om uit te lenen.  

Na de wedstrijd lever je het audio-apparaatje weer bij dezelfde steward in. Uit hygiënisch oogpunt, dien je zelf oortjes of een koptelefoon mee te nemen. 

 Vanaf de perstribune doen twee verslaggevers live verslag van de wedstrijd. Het signaal is alleen in de Johan Cruijff ArenA te ontvangen.