Wedstrijden

30-09-2014

Ajax rekent niet af met Apoel


Ajax is er dinsdagavond in de UEFA Champions League niet in geslaagd Apoel Nicosia op de knieën te krijgen. In een enerverend voetbalgevecht opende Lucas Andersen in de 28e minuut de score, maar zorgde Gustavo Manduca drie minuten later vanaf elf meter voor de gelijkmaker. In de tweede helft bleef het spannend maar werd er niet meer gescoord.
27-09-2014

Eenvoudige zege Ajax op NAC: 2-5


Ajax kende zaterdag weinig noemenswaardige problemen tijdens het Avondje NAC. Sterker: het ooit gevreesde Avondje bleek een prima generale voor de UEFA Champions League-wedstrijd tegen Apoel Nicosia. Vooral dankzij de drie treffers van Kolbeinn Sigthórsson konden de Amsterdammers een redelijk zorgeloze 2-5-zege bijschrijven.
24-09-2014

Ajax haalt uit tegen JOS: 0-9


Ajax heeft op historische grond eenvoudig de derde ronde van de KNVB Beker bereikt. In het Olympisch Stadion werd JOS Watergraafsmeer met 0-9 verslagen. In een tijdsbestek van vier minuten in de eerste helft was het pleit al beslecht: tussen de 22e en 26e minuut scoorde Ajax de eerste drie doelpunten. Grote man aan Ajax-zijde was Arek Milik, die zes doelpunten voor zijn rekening nam.
21-09-2014

Ajax rijk beloond in de Kuip


Ajax boekte zondag een immer zoet smakende Klassiekerzege. De Amsterdammers voetbalden moeizaam maar sleepten wel met het nodige geluk én met dank aan de keepersklasse van Jasper Cillessen, een zwaarbevochten 0-1-zege over de finish. Ricardo van Rhijn was de matchwinnaar in de Kuip.
17-09-2014

Ajax pakt punt tegen PSG


Ajax is het nieuwe seizoen in de UEFA Champions League met een gelijkspel tegen Paris Saint-Germain begonnen. In de ArenA hield de kampioen van Nederland de Franse titelhouder op 1-1. Edinson Cavani scoorde voor rust, Lasse Schöne tekende een kwartier voor tijd voor de gelijkmaker.

Zoek wedstrijden

Seizoen
Competitie

Sluit venster