Wedstrijden

20-09-2015

Ajax doet goede zaken bij Excelsior


Ajax heeft zondagmiddag een 0-2-overwinning geboekt op Excelsior. De Amsterdammers hadden die score dankzij goals van Anwar El Ghazi en Arek Milik al bij rust bereikt. Dat betekende het vijfde clean sheet van deze competitie en de vijfde zege. Ajax staat bovenaan en heeft na zes duels vijf punten meer dan PSV en drie meer dan Feyenoord.
17-09-2015

Ajax en Celtic in evenwicht


Opnieuw toonden de Ajacieden veerkracht, maar bleef een klinkende overwinning buiten bereik. Net als in het competitietreffen met FC Twente moest Ajax ook op het podium van de UEFA Europa League tegen Celtic genoegen nemen met een 2-2-gelijkspel. Duur puntenverlies was het gevolg.
12-09-2015

Ajax knokt zich naar punt bij Twente


De uitwedstrijd tegen FC Twente leverde Ajax zaterdag een zwaarbevochten punt op. De Amsterdammers knokten zich terug van een 2-0-achterstand. Treffers van Viktor Fischer en Nemanja Gudelj (penalty) verzekerden de gasten van een gelijkspel. Ajax morste in de Eredivisie zijn eerste punten.
30-08-2015

Fris Ajax overklast ADO Den Haag


Ajax heeft met fris spel een fraaie 4-0-thuiszege behaald op ADO Den Haag. Ook na vier duels zijn de Amsterdammers nog zonder puntenverlies, zonder tegengoal én staat er een Ajacied, El Ghazi, bovenaan de topscorerslijst van de Eredivisie.
27-08-2015

Ajax door naar groepsfase Europa League


Ajax heeft een ware overlevingsstrijd geleverd tegen FK Jablonec. Na de 1-0-thuiszege bleef het in Tsjechië 0-0. Dat was een klein wonder, want Ajax kreeg een penalty tegen en moest iets later verder met tien man na een tweede gele, dus rode kaart voor Riechedly Bazoer.

Zoek wedstrijden

Seizoen
Competitie

Sluit venster