Wedstrijden

27-09-2014

Eenvoudige zege Ajax op NAC: 2-5


Ajax kende zaterdag weinig noemenswaardige problemen tijdens het Avondje NAC. Sterker: het ooit gevreesde Avondje bleek een prima generale voor de UEFA Champions League-wedstrijd tegen Apoel Nicosia. Vooral dankzij de drie treffers van Kolbeinn Sigthórsson konden de Amsterdammers een redelijk zorgeloze 2-5-zege bijschrijven.
24-09-2014

Ajax haalt uit tegen JOS: 0-9


Ajax heeft op historische grond eenvoudig de derde ronde van de KNVB Beker bereikt. In het Olympisch Stadion werd JOS Watergraafsmeer met 0-9 verslagen. In een tijdsbestek van vier minuten in de eerste helft was het pleit al beslecht: tussen de 22e en 26e minuut scoorde Ajax de eerste drie doelpunten. Grote man aan Ajax-zijde was Arek Milik, die zes doelpunten voor zijn rekening nam.
21-09-2014

Ajax rijk beloond in de Kuip


Ajax boekte zondag een immer zoet smakende Klassiekerzege. De Amsterdammers voetbalden moeizaam maar sleepten wel met het nodige geluk én met dank aan de keepersklasse van Jasper Cillessen, een zwaarbevochten 0-1-zege over de finish. Ricardo van Rhijn was de matchwinnaar in de Kuip.
17-09-2014

Ajax pakt punt tegen PSG


Ajax is het nieuwe seizoen in de UEFA Champions League met een gelijkspel tegen Paris Saint-Germain begonnen. In de ArenA hield de kampioen van Nederland de Franse titelhouder op 1-1. Edinson Cavani scoorde voor rust, Lasse Schöne tekende een kwartier voor tijd voor de gelijkmaker.
13-09-2014

Milik loodst Ajax voorbij Heracles


Ajax deed wat het moest doen in de thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo. Na twee nederlagen slaagden de Amsterdammers er eindelijk weer in te winnen: 2-1. Arek Milik was met zijn twee doelpunten de gevierde man in de Amsterdam ArenA.

Zoek wedstrijden

Seizoen
Competitie

Sluit venster