Wedstrijden

18-10-2014

Ajax toont tegen Twente twee gezichten


Ajax heeft zijn generale repetitie voor het Champions League-treffen met FC Barcelona gelijkgespeeld tegen FC Twente. Het levendige duel bleek er een met twee totaal verschillende gezichten. Een 1-1-gelijkspel bleek het logische gevolg. Ajax kwam achter, maar Kolbeinn Sigthórsson liet de weer in grote getalen meegereisde supporters juichen in de Grolsch Veste.
05-10-2014

Dominant Ajax verzuimt te winnen


Dat Ajax het dit jaar knap lastig heeft met PEC Zwolle bewees de landskampioen zondagmiddag in de eigen ArenA opnieuw. Na een gelijkspel vorig seizoen in de competitie en de nederlagen in de bekerfinale en de Johan Cruijff Schaal, lukte het ook nu niet – ondanks een groot overwicht - te winnen, 0-0.
30-09-2014

Ajax rekent niet af met Apoel


Ajax is er dinsdagavond in de UEFA Champions League niet in geslaagd Apoel Nicosia op de knieën te krijgen. In een enerverend voetbalgevecht opende Lucas Andersen in de 28e minuut de score, maar zorgde Gustavo Manduca drie minuten later vanaf elf meter voor de gelijkmaker. In de tweede helft bleef het spannend maar werd er niet meer gescoord.
27-09-2014

Eenvoudige zege Ajax op NAC: 2-5


Ajax kende zaterdag weinig noemenswaardige problemen tijdens het Avondje NAC. Sterker: het ooit gevreesde Avondje bleek een prima generale voor de UEFA Champions League-wedstrijd tegen Apoel Nicosia. Vooral dankzij de drie treffers van Kolbeinn Sigthórsson konden de Amsterdammers een redelijk zorgeloze 2-5-zege bijschrijven.
24-09-2014

Ajax haalt uit tegen JOS: 0-9


Ajax heeft op historische grond eenvoudig de derde ronde van de KNVB Beker bereikt. In het Olympisch Stadion werd JOS Watergraafsmeer met 0-9 verslagen. In een tijdsbestek van vier minuten in de eerste helft was het pleit al beslecht: tussen de 22e en 26e minuut scoorde Ajax de eerste drie doelpunten. Grote man aan Ajax-zijde was Arek Milik, die zes doelpunten voor zijn rekening nam.

Zoek wedstrijden

Seizoen
Competitie

Sluit venster