Wedstrijden

28-10-2014

Ajax na halfuur klaar met SV Urk


SV Urk mocht welgeteld een dik halfuur hopen op een bekerstunt. De zaterdaghoofdklasser opende hartstochtelijk, maar wist bij rust al dat het bekertoernooi voorbij was. Lerin Duarte, bekertopscorer Arek Milik (2 goals) én de scorende debutant Richairo Zivkovic loodsten Ajax naar de achtste finales: 0-4.
25-10-2014

Ajax na rust langs Go Ahead


Ajax had het bij vlagen lastig in de thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles. De Amsterdammers overwonnen de moeizaamste momenten en klopten de fris en fruitig voetballende Deventenaren met 3-1. Anwar El Ghazi, Arek Milik en Lasse Schöne lieten de Ajax-getrouwen juichen in de Amsterdam ArenA.
21-10-2014

Ajax niet opgewassen tegen Barcelona


Ajax was dinsdagavond niet opgewassen tegen FC Barcelona. In het derde groepsduel van de UEFA Champions League ging Ajax met 3-1 onderuit. Na goals van Neymar en Messi voor rust werd het kort voor tijd nog even spannend toen invaller El Ghazi de 2-1 maakte. In de slotseconde drukte Sergio Ramirez het krachtsverschil weer wat realistischer uit. Toch kon Ajax met opgeheven hoofd uit Camp Nou vertrekken.
18-10-2014

Ajax toont tegen Twente twee gezichten


Ajax heeft zijn generale repetitie voor het Champions League-treffen met FC Barcelona gelijkgespeeld tegen FC Twente. Het levendige duel bleek er een met twee totaal verschillende gezichten. Een 1-1-gelijkspel bleek het logische gevolg. Ajax kwam achter, maar Kolbeinn Sigthórsson liet de weer in grote getalen meegereisde supporters juichen in de Grolsch Veste.
05-10-2014

Dominant Ajax verzuimt te winnen


Dat Ajax het dit jaar knap lastig heeft met PEC Zwolle bewees de landskampioen zondagmiddag in de eigen ArenA opnieuw. Na een gelijkspel vorig seizoen in de competitie en de nederlagen in de bekerfinale en de Johan Cruijff Schaal, lukte het ook nu niet – ondanks een groot overwicht - te winnen, 0-0.

Zoek wedstrijden

Seizoen
Competitie

Sluit venster