Wedstrijden

02-04-2014

Ajax heeft geen kind aan pover RKC


Ajax heeft met de midweekse zege op RKC Waalwijk een nieuwe stap gezet richting titelprolongatie. In het Mandemakers Stadion was de strijd na treffers van Joël Veltman en Davy Klaassen al vroeg beslist: 0-2. RKC - Ajax kreeg daarmee dezelfde uitslag als afgelopen seizoen.
30-03-2014

Ajax zet reuzenstap richting titel


Ajax heeft zondag een reuzenstap richting de 33ste landstitel gezet. In de uitverkochte Amsterdam ArenA was de koploper met 3-0 te sterk voor achtervolger FC Twente. Stefano Denswil, Lasse Schöne en Bojan maakten de doelpunten. Doordat Ajax zelf geen fout maakte en verschillende concurrenten punten lieten liggen, gaat Ajax in een zetel richting het kampioenschap.
27-03-2014

Vermeer helpt Ajax aan finaleplaats


Ajax heeft zich donderdagavond voor de bekerfinale geplaatst. Op bezoek in Alkmaar was Ajax met 0-1 te sterk voor bekerhouder AZ. Lasse Schöne maakte vlak na rust de winnende treffer. Kenneth Vermeer was met een gestopte penalty en een aantal schitterende reddingen de held van de avond.
16-03-2014

Opnieuw geen zege voor Ajax


Ajax heeft opnieuw dure punten gemorst in de strijd om de landstitel. Op bezoek bij NAC Breda had het publiek zondag niets te juichen: 0-0. Zes rondes voor het slot van de Eredivisie 2013 – 2014 blijft Ajax desondanks royaal koploper. ,,Dit is zeer teleurstellend. We kunnen en moeten beter’’, concludeerde Frank de Boer.
09-03-2014

Ajax laat thuis punten liggen


Het fraaie lenteweekend kreeg voor Ajax niet het slot waar vooraf op was gehoopt. De koploper bleef in de Amsterdam ArenA op 1-1 steken tegen promovendus SC Cambuur. Aanvoerder Siem de Jong en Cambuur-aanvaller Martijn Barto waren trefzeker in Amsterdam.

Zoek wedstrijden

Seizoen
Competitie

Sluit venster