Wedstrijden

19-04-2015

Geen doelpunten bij Ajax - NAC


Ajax heeft zijn 150ste Eredivisie-wedstrijd onder Frank de Boer niet kunnen winnen. Het thuisduel met degradatiekandidaat NAC Breda leverde zondag een teleurstellend gelijkspel op: 0-0. De rentree van Viktor Fischer plus een zo goed als zeker gestelde tweede plek waren spaarzame lichtpuntjes op een sportief glansloze middag.
11-04-2015

Ajax boekt zege op Heracles


Ajax heeft het uitduel bij Heracles Almelo winnend afgesloten. Daarmee voorkwam de regerend landskampioen dat PSV deze zaterdagavond al de titel zou veroveren. Doelpunten van Kolbeinn Sigthórsson en Lucas Andersen leverden een 0-2-zege op.
05-04-2015

Opnieuw geen zege Ajax in Utrecht


Opnieuw kwam Ajax niet tot een overwinning in de Galgenwaard. De zonnige eerste paasdag leverde de Ajacieden slechts een 1-1-gelijkspel op. Een uitoverwinning op FC Utrecht laat nog minstens een seizoen op zich wachten. Er had zondag meer ingezeten voor de ploeg van Frank de Boer.
22-03-2015

Ajax last-minute voorbij ADO


Davy Klaassen legde zondag de basis voor een onvervalste last-minute 1-0-overwinning op ADO Den Haag. De Amsterdamse sterkhouder besliste het duel met een rake kopstoot, die als laatste werd geraakt door ADO-speler Xander Houtkoop. Ondanks de moeizaam verlopen voetbalmiddag deden de Ajacieden goede zaken in de Eredivisie.
19-03-2015

Ajax komt tegen Dnipro goal te kort


De 2-1-overwinning op Dnipro Dnipropetrovsk bleek voor Ajax uiteindelijk niet genoeg voor een felbegeerde plek in de kwartfinales van de UEFA Europa League. Na goals van Riechedly Bazoer en supersub Mike van der Hoorn (in de verlenging) kwamen de Amsterdammers welgeteld één treffer te kort. Het minimale verschil maakte de Europese eliminatie des te pijnlijker.

Zoek wedstrijden

Seizoen
Competitie

Sluit venster