Wedstrijden

20-08-2015

Milik bezorgt Ajax play-offzege op Jablonec


Ajax is de strijd om een plek in de groepsfase van de UEFA Europa League goed begonnen. De eerste play-offwedstrijd tegen FK Jablonec leverde donderdag in de ArenA een kleine, maar gewenste overwinning op: 1-0. Arek Milik besliste de heenwedstrijd vanaf de strafschopstip.
15-08-2015

Ajax maakt Willem II illusie armer


De statistieken boden Willem II al weinig houvast, en ook na het veertigste bezoek aan Amsterdam waren de Tilburgers een illusie armer. De Brabanders moesten op bezoek bij Ajax opnieuw het onderspit delven, al was het krachtsverschil (iets) minder groot dan de laatste jaren. Na twee 5-0-thuiszeges op rij won Ajax ditmaal 'slechts' met 3-0. Arek Milik en Anwar El Ghazi (2) tekenden voor de goals. Vaclav Cerny maakte in de slotfase zijn debuut in Ajax 1.
09-08-2015

Ajax overtuigend voorbij AZ


Ajax maakte zondag een vliegende start in de Eredivisie 2015-2016. Op bezoek bij AZ werd er glansrijk gewonnen: 0-3. Anwar El Ghazi (twee treffers) en oud-AZ’er Nemanja Gudelj waren hoofdrolspelers in het AFAS Stadion.
04-08-2015

Fikse kater voor Ajax


Ajax greep dinsdag naast een ticket voor de beslissende play-offs voor deelname aan de UEFA Champions League. In de Amsterdam ArenA was Rapid Wien te sterk: 2-3. Het was, een week na de 2-2 in Wenen, een desastreuze uitslag… Wat rest zijn twee kwalificatieduels voor de UEFA Europa League.
29-07-2015

Ajax geeft royale voorsprong alsnog prijs


Het eerste duel van het tweeluik met Rapid Wien in de derde voorronde voor deelname aan de UEFA Champions League eindigde woensdagavond in een 2-2-gelijkspel. Ajax slaagde er in het Ernst Happel Stadion in Wenen niet in om een 0-2-voorsprong over de streep te trekken. Davy Klaassen maakte beide Amsterdamse treffers, waardoor Ajax volgende week tijdens de return in de ArenA in ieder geval twee kostbare uitgoals koestert.

Zoek wedstrijden

Seizoen
Competitie

Sluit venster