Wedstrijden

22-02-2015

Ajax loopt averij op in Tilburg


Ajax is op bezoek bij Willem II blijven steken op een 1-1-gelijkspel. In de Europese week met de midweekse duels met Legia Warschau bleken de Tilburgers op deze zondag een meer dan geduchte opponent. Arek Milik bracht Ajax aan de leiding maar Ali Messaoud zette Willem II in de 52ste minuut naast Ajax.
19-02-2015

Milik bezorgt Ajax zege op Legia


Ajax heeft zijn eerste wedstrijd in de zestiende finales van de UEFA Europa League tegen Legia Warschau gewonnen: 1-0. In de Amsterdam ArenA was Ajax-Pool Arek Milik donderdag de matchwinnaar. Naast het spitseninstinct van de Ajax-Pool bleek de onverstoorbaarheid en keepersklasse van Jasper Cillessen minstens zo waardevol.
15-02-2015

Ajax zet achtervolgers op afstand


Ajax heeft zijn tweede plek verstevigd in de onderhoudende thuiswedstrijd tegen FC Twente. Met de vertrouwenwekkende 4-2-overwinning sloegen de Ajacieden een mogelijk beslissend gat met zijn achtervolgers. Ricardo Kishna scoorde twee keer en tekende tevens voor Ajax' 5000ste treffer in de Eredivisie. Riechedly Bazoer en Nick Viergever droegen ook scorend bij aan de zege.
08-02-2015

Fortuinlijke zege Ajax in Deventer


Ajax heeft zondag een fortuinlijke overwinning tegen Go Ahead Eagles geboekt. Een knullige fout van keeper Mickey van der Hart leverde Ajax vlak voor tijd een 1-2 zege op in Deventer. De Ajax-huurling beoordeelde een terugspeelbal van Wesley Verhoek verkeerd waardoor Ajax op de valreep een overwinning uit het vuur sleepte. Daarmee kwam er voor Ajax een einde aan drie duels zonder zege.
05-02-2015

Nieuw verlies werpt Ajax verder terug


Een voetbalavond die zo veelbelovend begon, eindigde donderdag alsnog in rouw. Ajax toonde in de midweekse competitieontmoeting met AZ lange tijd weer zijn frisse en vertrouwde gezicht. Mede gedwarsboomd door rood voor Niklas Moisander gingen de Ajacieden onderuit: 0-1.

Zoek wedstrijden

Seizoen
Competitie

Sluit venster