Bekijk het nieuwe uitshirt!
19 april 2010
Het nieuwe adidas-uitshirt voor seizoen 2010 - 2011 is precies om 13.00 uur onthuld via de speciale Ajax-website van adidas. Bekijk hier het nieuwe uitshirt!
Het tenue - in de kleuren blauw en 'electricity' - zal voor het eerst op het veld te zien zijn in de tweede bekerfinalewedstrijd tegen Feyenoord op donderdag 6 mei. Het tenue zou in eerste instantie aanstaande zondag reeds op het veld te zien zijn, maar de bekerfinale wordt nu over twee wedstrijden gespeeld waarbij Ajax eerst thuis - en dus in het rood/wit - speelt.

De collectie is vanaf zaterdag 24 april exclusief verkrijgbaar in de Official Ajax Fanshop. Mocht je het shirt zaterdag de 24e in huis willen hebben of het gemak van online bestellen willen ervaren, bestel jouw tenue dan via de Online Shop van Ajax.nl.

Bestel je het uittenue vóór donderdag 22 april, dan krijg je het zaterdag 24 april thuisbezorgd.

Foto: adidas
Tekst: Ajax.nl
De woorden Heldhaftig, Vastberaden en Barmhartig, uit het stadswapen van Amsterdam. De woorden Heldhaftig, Vastberaden en Barmhartig, uit het stadswapen van Amsterdam.

Tickets

Voor alle wedstrijden van Ajax kan je via de Ajax Online Ticketshop online kaarten bestellen. Toegangsbewijzen kunnen ook nog worden gekocht via de reguliere verkoop van TicketBox. Ajax adviseert supporters met klem alleen tickets via deze officiële verkooppunten aan te schaffen!
Zoeken in nieuwsarchief

Zoek naar
Van:
Tot:
Sluit venster