Foto's

Hier vind je alle foto's van evenementen van de Ajax Kids Club!

 

11-08-2014

Fotoverslag Ajax - Vitesse


Dat is een mooi begin van de competitie! Winnen en ook nog eens met 4-1. En dat van Vitesse waar Ajax al twee jaar niet meer van had gewonnen.
11-08-2014

Win kaarten voor Ajax - PSV!


Wij staan bovenaan, wij staan bovenaan! Oké, het is wat vroeg om heel blij te zijn, want er is nog maar één wedstrijd gespeeld. Maar het is wel lekker om gelijk aan het begin van het seizoen op de eerste plaats te staan.
31-07-2014

Fotoverslag Ajax Open Dag 2014


De Ajax Open Dag was ook dit jaar weer druk bezocht. Jong en oud kwam naar de Amsterdam Arena om een middag te beleven die volledig in het teken van Ajax stond. Hier zijn de foto's!
22-07-2014

Fotoverslag Ajax - Real Sociedad


Wie denkt dat het in De Lutte warm is, moet maar eens naar Hardenberg rijden. Daar is het nog veel warmer! En bovendien trappen Ajax en Real Sociedad af op het warmste moment van de dag. Ajax wint met 3-1!
21-07-2014

Geef je op als mascotte bij Ajax - PSV!


De eerste topper van dit seizoen wordt al in de derde speelronde gespeeld. Dan staat Ajax - PSV op het programma.
15-07-2014

Fotoverslag Ajax - Aalborg


De eerste serieuze oefenwedstrijd in de zomer van 2014 speelde Ajax tegen het Deense Aalborg BK. Het is niet erg druk op sportpark Middelmors, maar de aanwezigen krijgen best een leuke wedstrijd te zien.
15-07-2014

Oproep:Interview Davy Klaassen!


Heb jij Davy Klaassen altijd al het hemd van z'n lijf willen vragen? Dit is je kans! Voor een artikel in het Ajax Kidsblad zoeken we iemand die hem wil interviewen.
15-07-2014

Verhalen voor de postpagina


Twee maanden zonder Ajax. Wat is dat lang, zeg! Gelukkig was er het WK. En Nederland deed het heel goed. De halve finale halen is knap.
14-07-2014

Geef je op als mascotte bij AZ - Ajax!


De eerste uitwedstrijd van het seizoen is gelijk een zware. Ajax moet dan naar Alkmaar om te spelen tegen AZ, waar oud-Ajacied Marco van Basten trainer is. Ajax moet er dus gelijk staan aan het begin van het seizoen.

Ajax Kids Tour


 

Sluit venster