Foto's

Hier vind je alle foto's van evenementen van de Ajax Kids Club!

 

08-04-2014

Fotoverslag Vitesse - Ajax


We zijn er bijna, maar nog niet helemaal. Door de 1-1 tegen Vitesse moeten we nog minimaal een week wachten op de 33e landstitel.
31-03-2014

Fotoverslag Ajax - FC Twente


Bijna kampioen! En nu echt. Door te winnen van FC Twente kan het bijna niet meer verkeerd aflopen. Met een beetje geluk is de kampioenswedstrijd zondag al tegen Vitesse en anders een week later tegen ADO. Zin in!
17-03-2014

Fotoverslag NAC - Ajax


Weer niet gewonnen...Dat is balen. Maar we moeten niet in paniek raken. Gelukkig is Ajax nog koploper. We staan zeven punten voor met nog zes wedstrijden te spelen.
11-03-2014

Finale van Ajax Kids Tour is vol!


Op 16 april komen alle grote Ajaxfans samen op de Ajax Kids Tour-seizoenafsluiting op Sportpark De Toekomst in Amsterdam. De finale van de Kids Tour zit vol. Inschrijven is dus niet meer mogelijk.
11-03-2014

Mascotte van de wedstrijd: Jesse Hofkamp


Frank de Boer kiest elke thuiswedstrijd de Ajacied van de wedstrijd. En bij de Ajax Kids Club kiest Lucky dan de mascotte van de wedstrijd. Deze keer krijgt Jesse Hofkamp (9) de eer. Na afloop van Ajax - SC Cambuur beantwoordde hij tien vragen.
10-03-2014

Fotoverslag Ajax - SC Cambuur


Dat was balen. Na vorige week dacht iedereen al dat het kampioenschap binnen was. Maar door het gelijkspel tegen Cambuur is het weer wat spannender geworden.
05-03-2014

Fotoverslag Kids Tours voorjaarsvakantie


De Ajax Kids Club organiseerde tijdens de voorjaarsvakantie drie keer de Ajax Kids Tour. Bij v.v. Nunspeet, v.v. Zwanenburg en DSV Full Speed waren in totaal 370 kinderen aanwezig.
03-03-2014

Fotoverslag Avondje Ajax


Terwijl iedereen nog aan het nagenieten is van de overwinning op Feyenoord kijken wij nog wat verder terug. Vrijdag was er een bijzondere avond in de Arena: Avondje Ajax. De Ajax Vrouwen speelden hun eerste wedstrijd ooit in de Arena, voor de meeste spelers van Jong Ajax was het ook hun debuut in het stadion.
24-02-2014

Fotoverslag Ajax - AZ


Dat was lekker! Een ruime overwinning in een wedstrijd waarvan we vooraf allemaal dachten dat het moeilijk zou worden. Het werd 4-0 en een debutant die scoort. Dus we zijn weer blij. We kunnen weer lachen.

Ajax Kids Tour


 

Sluit venster