Foto's

Hier vind je alle foto's van evenementen van de Ajax Kids Club!

 

15-07-2014

Oproep:Interview Davy Klaassen!


Heb jij Davy Klaassen altijd al het hemd van z'n lijf willen vragen? Dit is je kans! Voor een artikel in het Ajax Kidsblad zoeken we iemand die hem wil interviewen.
15-07-2014

Verhalen voor de postpagina


Twee maanden zonder Ajax. Wat is dat lang, zeg! Gelukkig was er het WK. En Nederland deed het heel goed. De halve finale halen is knap.
14-07-2014

Geef je op als mascotte bij AZ - Ajax!


De eerste uitwedstrijd van het seizoen is gelijk een zware. Ajax moet dan naar Alkmaar om te spelen tegen AZ, waar oud-Ajacied Marco van Basten trainer is. Ajax moet er dus gelijk staan aan het begin van het seizoen.
08-07-2014

Geef je op als mascotte bij Ajax - Vitesse!


Ajax is al begonnen aan de voorbereiding en voor je het weet wordt de eerste echte wedstrijd alweer gespeeld.
07-07-2014

Fotoverslag trainingskamp Oostenrijk


Ajax is alweer twee weken aan het trainen. De eerste week in Amsterdam, de tweede week in Oostenrijk. Rennen, fietsen, raften, tegen de bal schieten en als afsluiting een oefenwedstrijd.
26-06-2014

Fotoverslag eerste open training Ajax


Het seizoen van Ajax is begonnen! Woensdag was de eerste open training op De Toekomst. Het was niet super druk, maar de supporters die er waren, hadden een leuke middag.
10-06-2014

Fotoverslag Bekerfinale Ajax Vrouwen - PSV


De Ajax Vrouwen hebben maandag hun eerst prijs ooit gewonnen! Ze wonnen namelijk de KNVB-Beker voor Vrouwen. In de finale tegen PSV werd het 2-1.
09-06-2014

Fotoverslag Kids Tour in Arena


Voetballen op het veld van Ajax, elke Ajaxsupporter droomt er van. En voor 218 kinderen kwam die droom maandag uit!
26-05-2014

Fotoverslag Kids Tour sc Hoevelaken


Dat was het dan. De laatste Kids Tour van het seizoen buiten Amsterdam zit erop. Lucky ging dit voetbaljaar langs acht clubs in het hele land. De laatste gewone Kids Tour was bij sc Hoevelaken.

Ajax Kids Tour


 

Sluit venster