Stadionkassa open bij Ajax - Groningen
07 december 2012
Ajax sluit het jaar in de Amsterdam ArenA zaterdag af met een thuiswedstrijd tegen FC Groningen. De wedstrijd tegen Groningen biedt een mooie gelegenheid om samen met alle Ajax-fans het jaar in eigen stadion af te sluiten. Bij Ajax - FC Groningen geldt vrije verkoop. Iedereen kan dus kaarten kopen. De stadionkassa is op de wedstrijddag vanaf 18:45 uur geopend.
Ajax - FC Groningen begint om 20:45 uur. Kaarten zijn zowel via de verkooppunten van Ticketbox (Primera) als in de Ajax Experience op het Rembrandtplein verkrijgbaar. De stadionkassa is zaterdag vanaf 18:45 uur geopend.

Combiticket Ajax - FC Groningen en Ajax Experience

Wil je zowel 's avonds naar Ajax - FC Groningen als 's middags naar de Ajax Experience? Koop dan een combiticket in de Experience. Op die manier kan je voor slechts 10 euro naar het interactieve museum van Ajax in het centrum van Amsterdam. Heb je al een wedstrijdkaart? Dan krijg je op vertoon van daarvan 2,50 euro korting op de entreeprijs. De Ajax Experience bevindt zich op slechts tien minuten met de metro vanaf de ArenA. Stap uit bij halte Waterlooplein.
Tickets

Voor alle wedstrijden van Ajax kan je via de Ajax Online Ticketshop online kaarten bestellen. Toegangsbewijzen kunnen ook nog worden gekocht via de reguliere verkoop van TicketBox. Ajax adviseert supporters met klem alleen tickets via deze officiële verkooppunten aan te schaffen!
Zoeken in nieuwsarchief

Zoek naar
Van:
Tot:
Sluit venster