Hoe vraag ik een Club Card aan?

Een Ajax Club Card vraag je online aan via Mijn Ajax Kaart


Wat kost een Club Card?

Een Ajax Club Card kost € 6,-.

Hoe lang is een Club Card geldig?

Een Club Card is 5 jaar geldig. De geldigheid van je Club Card vind je achterop je pas.

Mijn Club Card is kwijt/beschadigd, wat nu?

Ben je jouw Club Card kwijt of is hij beschadigd? Via Mijn Ajax Kaart kun je snel en gemakkelijk je oude Club Card blokkeren en direct een nieuwe aanvragen. Log in met de door jou gekozen gebruikersnaam en wachtwoord en geef aan dat je jouw pas niet meer in je bezit hebt. Ben je voor het eerst op Mijn Ajax Kaart dan dien je eerst te registreren met behulp van je achternaam (zonder tussenvoegsel), postcode en geboortedatum.

Let op; Inlog- gegevens van Mijn Ajax Kaart en de Online Ticketshop staan niet gekoppeld aan elkaar en zijn dus niet hetzelfde.


Hoe kan ik mijn Club Card opzeggen?

Een Club Card is 5 jaar geldig. Na deze vijf jaar verloopt je Club Card automatisch. Je hoeft de kaart vóór deze periode dus niet opzeggen.

Hoe verleng ik mijn Club Card wanneer de geldigheid is verlopen?

Als de geldigheid van jouw Club Card is verlopen kun je een nieuwe Club Card aanvraag doen via Mijn Ajax Kaart .Je kaart wordt niet automatisch verlengd.

Hoe lang duurt een aanvraag van een Club Card?

Binnen enkele dagen na je aanvraag is je Ajax Club Card zichtbaar in Mijn Ajax Kaart . Met de barcode die daar wordt getoond kun je direct kaarten bestellen in onze online ticketshop, controleer wel eerst het verkoopschema op de website voor informatie omtrent de betreffende wedstrijd. Je ontvangt je pas binnen circa 3 weken per post op je huisadres.

Wat zijn de voordelen van een Club Card?

De Ajax Club Card is uitstekend geschikt voor supporters die zo nu en dan een thuiswedstrijd van Ajax willen bezoeken. Deze Club Card geeft het recht tot de aanschaf van één (of soms meerdere) toegangskaart(en) voor een thuiswedstrijd. Deze informatie kun je vinden in het verkoopschema onder het kopje ‘tickets en support’ op de website. Houders van de andere Ajax Club Cards (Seizoenkaarten, Ajax Life Club Card, Ajax Jonge Schare Club Card en Ajax Kids Club Card) krijgen echter voorrang bij de verkoop van toegangskaarten. Met een Club Card kun je geen nationale uitwedstrijden bezoeken, wel ben je in de gelegenheid Europese uitwedstrijden te bezoeken.

Ontvang ik elk jaar een nieuwe pas?

Als de geldigheid van je Club Card is verlopen kun je een nieuwe aanvraag doen via Mijn Ajax Kaart . De pas is vijf jaar geldig, je ontvangt dus geen nieuwe pas voor elk seizoen. De geldigheid van je Club Card kun je controleren op de achterkant van je pas of op Mijn Ajax Kaart.

Hoe kan ik met mijn Club Card kaarten voor een wedstrijd kopen?

Op onze website vind je onder het kopje ‘tickets & support’ alle kaartverkoopinformatie die op dit moment beschikbaar is. Je kunt per wedstrijd bekijken hoeveel kaartjes je mag kopen en vanaf welke datum. Je kunt de kaart(en) via de online ticketshop aanschaffen of bij de Primera/ Ticketbox winkels.

Je kunt binnen enkele dagen na het indienen van je verzoek je persoonlijke barcode inzien op Mijn Ajax Kaart. De barcode is een 24-cijferig nummer die ook onder de streepjescode van je pas staat gedrukt. Met deze barcode kun je in de online ticketshop alvast kaarten kopen. Hier heb je de pas zelf niet voor nodig.

Bij een risicowedstrijd (Feyenoord) mag je één kaartje per Club Card kopen. Bij de overige wedstrijden is het afhankelijk van o.a. de tegenstander en het risico dat aan een wedstrijd zit verbonden.
Op dit moment staan alle wedstrijden tot en met de winterstop online op de website. Per wedstrijd vind je onder het kopje ‘tickets & support’ alle informatie omtrent een betreffende wedstrijd in het verkoopschema. Na je aankoop komt je kaartje als e-ticket in je online ticketshopaccount onder het kopje ‘tickets printen’ te staan.


Mag ik meerdere actieve Club Cards hebben bij verschillende betaalde voetbalclubs?

Nee, je kunt maar één geldige Club Card op je naam hebben. Je aanvraag wordt door zowel ons als de KNVB gecontroleerd. Zodra je al in bezit bent van een actieve (Seizoen)Club Card bij een andere betaalde voetbalclub, wordt je aanvraag niet verwerkt. Bij je aanvraag dien je hier ook akkoord mee te gaan.

Kan ik direct na mijn aanvraag al kaarten kopen voor een wedstrijd?

Je kunt binnen enkele dagen na het indienen van je verzoek je persoonlijke barcode inzien op Mijn Ajax Kaart . De barcode is een 24-cijferig nummer die ook onder de streepjescode van je pas staat gedrukt. Met deze barcode kun je in de online ticketshop alvast kaarten kopen. Hier heb je de pas zelf niet voor nodig.Dien ik mijn Club Card mee te nemen naar de wedstrijd?

Nee, dit is niet noodzakelijk. Het is voor ons alleen van belang dat we weten wie de kaarten gekocht heeft. Wel dien je een legitimatiebewijs bij je te dragen. Je toegangsbewijs is je e-ticket die je vindt onder het kopje ‘tickets printen’ in je account van de online ticketshop.

Mijn Club Card doet het niet, wat nu?

Om te achterhalen waarom je Club Card het niet doet kun je aantal gegevens zelf controleren;

- Controleer de status in Mijn Ajax Kaart .
- Controleer de geldigheidsdatum van je Club Card.
- Controleer de barcode van je Club Card
- Ben je in het bezit van een Club Card bij een andere club.
- Controleer het verkoopschema van de wedstrijd, misschien ben je nog niet aan
de beurt.

Mocht geen van bovenstaande redenen het geval zijn, neem dan telefonisch contact op via 0900 (232 25 29) of stuur ons een bericht via twitter @ajaxsupport.


Ik wil meedoen aan een actie/evenement, waar vind ik mijn relatienummer?

Je relatienummer is een nummer waarmee we kunnen refereren aan jouw gegevens in ons systeem. Dit is een nummer dat zowel op je pas als in Mijn Ajax Kaart te vinden is. Op de achterzijde van je (Seizoen) Club Card vind je deze tussen je naam en de geldigheidsdatum. Dit nummer begint altijd met 01 en wordt gevolgd door 6 cijfers.

Mijn vraag is niet beantwoord


Tickets

Voor alle wedstrijden van Ajax kan je via de Ajax Online Ticketshop online kaarten bestellen. Toegangsbewijzen kunnen ook nog worden gekocht via de reguliere verkoop van TicketBox. Ajax adviseert supporters met klem alleen tickets via deze officiële verkooppunten aan te schaffen!
Sluit venster