Prijswinnaars Pitch for Impact te gast bij thuisduel van Ajax

Begin april was een viertal winnaars van het project Pitch for Impact te gast bij Ajax – Go Ahead Eagles. Zij hadden een winnende pitch ingestuurd, waarmee ze graag lokaal en maatschappelijk impact willen maken. Dat is iets wat Ajax en Unibet steunen en was dus de reden om de winnaars uit te nodigen in de Johan Cruijff ArenA.

Tags

  • #PitchforImpact

Socials

Gerelateerde artikelen

Microsoftteams Image (3) (1)

Ajax en Unibet lanceren Pitch for Impact: maak kans op 2.500 euro

In samenwerking met Unibet lanceert Ajax Pitch for Impact. Via Pitch for Impact willen we graag helpen bij het realiseren van maatschappelijke projecten. Hierbij geven we iedereen de kans om zijn of haar initiatief tot leven te brengen en daarmee een positieve bijdrage te leveren aan de maatschappij.

Tags

  • #PitchforImpact

Socials

Emma Kinderziekenhuis

Ajacieden bezorgen kinderen onvergetelijke dag in Emma Kinderziekenhuis

Kinderen in het Emma Kinderziekenhuis in Amsterdam beleefden onlangs een onvergetelijke dag. Een bezoek van de spelers en stafleden van Ajax 1 en de Ajax Vrouwen zorgde voor ontroerende momenten, zichtbare vreugde en herinneringen voor het leven. "Wij geven inspiratie, maar krijgen dat ook terug."

Tags

  • #AjaxFoundation

Socials

Take A Seat Musampa

Take a Seat met Musampa | 'Die kleedkamer was al een eer'

In de serie 'Take a Seat' van Inside Ajax praten we bij met oud-Ajacieden en blikken we samen terug op hun mooiste momenten in Amsterdamse dienst. In de vijfde aflevering zit Kiki Musampa in de auto bij Ajax-host Aviv Levy. "Ik sprak met Diego Simeone over Diego Maradona."

Tags

  • #Musampa

Socials