Service

 • Online assistentie: Vanaf 3 uur voorafgaand het duel is Ajax Fancare bereikbaar voor assistentie bij je wedstrijdbezoek via Chat, WhatsApp en Twitter.
 • Stadionkassa: Deze is geopend voor hulp omtrent je wedstrijdbezoek vanaf 2 uur voorafgaand het thuisduel. Je vindt dit servicepunt terug tegenover ingang West D.  

Johan Cruijff ArenA

 • Openingstijden: Het stadion is vanaf 1,5 uur voor een thuiswedstrijd geopend. 
 • Huisregels: Houd je aan de KNVB Standaardvoorwaarden en de huisregels van de Johan Cruijff ArenA. Hier vind je de richtlijnen rondom een stadionverbod.
 • Fouilleren: Het kan zijn dat bezoekers bij de ingang gefouilleerd worden. Daarnaast zal eventuele fouillering vanaf de achterzijde plaatsvinden.
 • Tassenbeleid: Tassen groter dan A4-formaat zijn niet toegestaan en er zijn helaas geen opslagmogelijkheden aanwezig in of rondom de Johan Cruijff ArenA. Wij willen je vragen om hier rekening mee te houden. Er zijn rondom de Johan Cruijff ArenA kluisjes beschikbaar om persoonlijke spullen op te bergen. Dit kan bij Lockerpoint.   
 • Spandoeken: spandoeken of andere voorwerpen met, in de ogen van stewards, het beveiligingspersoneel en/of de politie, discriminerende of provocerende teksten, afbeeldingen of vormen zijn niet toegestaan. Spandoeken en vlaggen met een afmeting tot 1m2 zijn toegestaan met een maximum van 1 item per persoon. Grotere vlaggen dienen aantoonbaar brandvertragend te zijn (d.m.v. certificaat van impregneren).

Parkeren/vervoer
Wij bieden parkeertickets aan voor parkeergarages dichtbij de ingangen van het stadion om de looproutes kort te houden. De parkeerkaart zal op de wedstrijddag via je account in de Ajax App beschikbaar zijn en is geldig vanaf twee uur voorafgaand tot twee uur na de wedstrijd. Kom je met eigen vervoer? Houd er dan rekening mee dat de ArenA-tunnel voor onbepaalde tijd is afgesloten. Parkeergarage P-1 blijft bereikbaar en is toegankelijk voor parkeerkaarthouders.

Indien je met het openbaar vervoer reist, word je verzocht om gebruik te maken van de stations die het dichtst bij jouw stadion-ingang ligt:
- Ingangen A, B, C, D, E, K via Strandvliet ArenA en NS Duivendrecht
- Ingangen E, F, G, H, J, M via Station Bijlmer

#Ajaxdebuut
Ga je voor het eerst naar een duel van Ajax of neem je iemand voor het eerst mee? Deel dan een foto op social media met de hastag "Ajaxdebuut" en wij zorgen voor een uniek en officieel aandenken.

Sportpark De Toekomst

 • Openingstijden: Het complex is vanaf 1 uur voor een thuiswedstrijd geopend. 
 • Huisregels: Houd je aan de KNVB Standaardvoorwaarden
 • Parkeren: Dit is mogelijk op P2. Parkeren op het terrein van Borchland is sinds 1 april niet meer mogelijk. 

Lees hier alle informatie over parkeren op de Toekomst

 

Mobile tickets

Voor alle duels van alle teams ontvang je de kaarten als mobile tickets in de Ajax App. Deze kun je uiterlijk 4 dagen voor het duel vinden en activeren in de Ajax App. Het is dus noodzakelijk dat je de Ajax App downloadt op je smartphone. Deze is gratis beschikbaar via de App Store of Google Play Store met de naam ‘Ajax Official App’. De Johan Cruijff ArenA is enkel toegankelijk met een mobile ticket, de seizoenkaartpas of e-ticket geven gezien de huidige situatie geen toegang meer.

Via de Ajax App heb je ook de mogelijkheid om je ticket te delen met een andere Ajacied als je niet de mogelijkheid hebt om de wedstrijd te bezoeken.

Geen kaarten in de Ajax App voor jou zichtbaar?

In dit geval zijn hier de ticket(s) zichtbaar voor de laatste ontvanger van de ticket(s) via de Ajax App óf voor de oorspronkelijke koper. Wij raden je aan om in eerste instantie gebruik te maken van de Ajax App.

.

Verifieer je account

Wanneer je een kaart hebt gekocht, dien je allereerst jezelf te identificeren via een verificatie. Dit kan via je Ajax App middels iDIN of via je Mijn Ajax account.


Identificeren middels iDIN
Via Mijn Ajax kun je jezelf identificeren met iDIN. Volg hiervoor onderstaande stappen:

 • Ga met je smartphone naar ajax.nl en log in met je gegevens
 • Klik vervolgens op je profiel en op ‘verifieer je account’
 • Kies voor iDIN en doorloop de stappen
 • Klik op ‘identificeren’ en verstuur de gegevens naar Ajax
 • Je bank toont de gegevens die naar Ajax worden verstuurd, je bankrekeningnummer is hier geen onderdeel van.

Identificeren middels Mitek

Heeft jouw bank geen iDIN of heb je geen bankrekening? Volg dan de stappen van 'Mitek' (alleen mogelijk via de Ajax App):

 • Open de Ajax App op je smartphone en log in
 • Ga rechtboven naar jouw account en klik op 'identificeer jezelf.'
 • Kies het documenttype, gebruik Mitek en doorloop de stappen
 • Wanneer je deze identificatie succesvol hebt doorlopen, wordt dit getoond in je Mijn Ajax.


Je gegevens zijn veilig
Wij vinden je privacy uiteraard erg belangrijk en zullen ervoor zorgen dat je persoonsgegevens zorgvuldig worden verwerkt. Bekijk hier onze privacyverklaring.

Bekijk deze video om te zien hoe je kunt verifiëren via je Ajax App.

.

Ajax App

Vanaf het nieuwe seizoen ontvang je jouw seizoenkaart(en) als mobile ticket in de Ajax App. Nog geen Ajax App? Download deze dan gratis via de App Store of Google Play Store.