Kaartverkopen

Op deze pagina vind je alle informatie rondom kaartverkoop voor onze duels. Klik hier voor meer informatie over het wedstrijdbezoek.

Eredivisie
Vanaf maandag 20 september start de verkoop voor onze thuisduels met FC Groningen en FC Utrecht. Scroll naar beneden voor het volledige verkoopschema.  

Familievak
Voor onze thuisduels in de Eredivisie is dit kindvriendelijke vak beschikbaar voor gezinnen. In dit vak ontvangen kinderen tot en met 13 jaar 50% korting. Je kunt deze korting selecteren nadat je de stoelen in je winkelmandje hebt geplaatst. De kinderkorting is niet van toepassing bij topwedstrijden. Op dit moment zijn er geen kaarten voor het familievak beschikbaar vanwege de huidige omstandigheden.

Mindervalide
Klik hier voor meer informatie voor mindervalide supporters.

F-side
Het is niet mogelijk om losse kaarten te bestellen voor de F-side. Dit is alleen mogelijk voor seizoenkaarthouders van de F-side.

Wachtlijst
Seizoenkaarten voor de F-side worden vergeven door de wachtlijst te volgen. Per mail word je geïnformeerd zodra je aan de beurt bent. Je behoudt je plaats op de wachtlijst door in het bezit te blijven van een seizoenkaart voor de reguliere tribunes. Momenteel is het door de gemiddelde wachttijd van 12 jaar niet mogelijk om je aan te melden voor de wachtlijst.

Opkomstplicht
Voor seizoenkaarthouder op de F-side geldt een opkomstplicht. Om je seizoenkaart te behouden dien je minimaal 11 Eredivisie-duels te hebben bezocht. Voor het seizoen 2021-22 wordt een uitzondering gemaakt en is het niet nodig om dit minimum aantal wedstrijden te bezoeken.

 

Eredivisie

Door de versoepeling van de coronamaatregelen zullen voor de Eredivisiewedstrijden weer losse kaarten worden verkocht. Ook hier zullen vanwege de onzekerheid op de langere termijn vooralsnog vanaf maandag 20 september alleen kaarten voor de duels met FC Groningen (25 september) en FC Utrecht (3 oktober) in de verkoop gaan. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 28 euro, de verkoop zal verlopen via onderstaand verkoopschema.

 

 

Champions League

Ajax - Besiktas

Op dinsdag 28 september is het Turkse Besiktas de tegenstander in ons eerste Champions League duel. Kaarten voor deze Europese wedstrijd zijn vanaf dinsdag 21 september 10 uur vanaf 39,50 euro verkrijgbaar in de Ticketshop. Seizoenkaarthouders ontvangen 10% korting en hebben twee dagen de tijd om enkel hun eigen plek(ken) af te rekenen.

De verkoop voltrekt zich volgens onderstaand schema. Vanwege de onzekerheid op de langere termijn zal dit seizoen sowieso geen passe-partout beschikbaar zijn, per duel worden de mogelijkheden los bekeken.

Jong Ajax 

De kaartverkoop voor ons duel met MVV start op vrijdag 17 september om 12 uur. Voor dit duel geldt een Club Card verplichting van maximaal 4 kaarten per (seizoen) Club Card.

Ajax Vrouwen

Kaartverkoop

De kaartverkoop voor het duel met sc Heerenveen is gestart. Ga naar ajax.nl/tickets om kaarten te kopen.  

Wedstrijdbezoek

Voor alle thuisduels gelden extra maatregelen. Om het duel op De Toekomst te bezoeken dien je naast je wedstrijdkaart in het bezit te zijn van een bewijs uit de Coronacheck-app. Dit kan een negatieve testuitslag (binnen 24 uur voor aanvang), herstel- of vaccinatiebewijs zijn. Zie www.testenvoortoegang.nl voor alle voorwaarden. Lees hier meer over het wedstrijdbezoek.

 

Seizoenkaarten

Voor het seizoen 2021-22 zijn de seizoenkaarten uitverkocht. Wil je als eerste op de hoogte zijn als er in de toekomst weer seizoenkaarten beschikbaar zijn? Meld je dan hieronder aan voor de interesselijst.

Interesselijst

Club Cards

Momenteel kun je tijdelijk geen (nieuwe) Club Card aanvragen. Achter de schermen zijn we bezig om dit weer mogelijk te maken. 

Nieuwe ticketshop

De Ajax ticketshop is vernieuwd. Hierdoor hoef je bijvoorbeeld geen gebruik meer te maken van de barcode op je seizoenkaart. Op basis van je account wordt het aantal kaarten bepaald dat je kunt bestellen voor een duel.

Friends & Family

Wil je ook voor andere Ajacieden bestellen? Geef ze dan via Mijn Ajax op als Friends & Family. Op deze wijze kun je eenvoudig kaarten voor elkaar bestellen. Tijdens een kaartverkoop kun je je mede-Ajacied(en) selecteren bij het personaliseren van de tickets. Vervolgens ontvangt de gekozen Ajacied de kaart(en), na het accepteren, in de Ajax App. 

 

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl