De meeste recente informatie over kaartverkoop vind je altijd op deze pagina gedeeld en op Twitter via @AjaxFancare. Klik hier voor meer informatie over het wedstrijdbezoek. 

Meer informatie over vakken, hoe een kaartverkoop werkt of het wedstrijdbezoek? 

Uitleg kaartverkopen Wedstrijdbezoek

Oefenduel: Ajax - FK Shakhtar Donetsk

Ajax speelt een oefenduel tegen FK Shakhtar Donetsk op dinsdag 26 juli om 20:00, in de Johan Cruijff ArenA. Shakhtar stond eind februari bovenaan in de Oekraïense comepetitie, voordat die werd stilgelegd. De Oekraïense ploeg mag daarom komend seizoen aantreden in de Champions League en bevindt zich in juli in Nederland voor een trainingskamp.

Steun voor Oekraïne

Bij deze wedstrijd worden Oekraïense vluchtelingen uitgenodigd die momenteel zijn opgevangen in de regio Amsterdam. Ook worden vrijwilligers die zich inzetten voor Oekraïense vluchtelingen en hulpprojecten uitgenodigd. Ajax en de Johan Cruijff ArenA hebben besloten om de opbrengst van de wedstrijd te doneren aan diverse projecten en instanties die hulp bieden aan Oekraïense vluchtelingen in Nederland en hulpprojecten in Oekraïne.

Kaartverkoop

Kaarten zijn vanaf maandag 4 juli om 10:00 uur beschikbaar via de ticketshop voor seizoenkaarthouders vanaf €10. De vrije verkoop start 8 juli 10:00 uur.  Bekijk hieronder het volledige verkoopschema.

.

Johan Cruijff Schaal

Op zaterdag 30 juli neemt Ajax het op tegen PSV in de strijd om de Johan Cruijff Schaal in de Johan Cruijff ArenA. In de loop van juli wordt er meer informatie verwacht over de kaartverkoop.

 

Eredivisie

Seizoen 2022/23

Op dit moment is er nog informatie beschikbaar over de kaartverkoop voor het Eredivisie-seizoen 2022/23. Meer informatie wordt in juli verwacht. Wil je alvast het speelschema zien? Klik dan hier

 

Ajax Vrouwen

Seizoen 22/23

Het seizoen 2021/22 is afgerond. Voor het seizoen 2022/23 is er nog geen speelschema en kaartverkoopinformatie bekend. De informatie wordt aangepast via onze social media kanalen en deze pagina zodra dit bekend is. 

 

Jong Ajax 

Op dit moment is er nog geen informatie bekend over de seizoenkaartverlenging voor Jong Ajax en de kaartverkoop. Zodra er meer informatie bekend is omtrent de kaartverkoop voor het seizoen 2022/23 delen we dit via deze pagina en Twitter @AjaxFancare.

 

Seizoenkaarten

De verlengperiode voor het seizoen 2022-23 voorbij. Verlengen was mogelijk t/m 30 juni. Alle seizoenkaarten voor het seizoen 2022/23 zijn uitverkocht. Wil je op de hoogte blijven voor als er weer in de toekomst seizoenkaarten beschikbaar komen? Meld je dan hieronder aan voor de interesselijst.

Interesselijst

Lidmaatschap supportersvereniging Ajax

Via Ajaxlife.nl kan jij je aanmelden voor een lidmaatschap bij de supportersvereniging. Hiermee ben je na de seizoenkaarthouders aan de beurt om kaarten te bestellen voor een duel. 

Inloggen en aankooprecht

Heb je al een lidmaatschap en wil je bestellen? Ga dan naar de ticketshop en log in met het e-mailadres dat door de supportersvereniging is toegestuurd op 6 oktober met als afzender lidmaatschap@svajax.nl. In je account kan je jouw aankooprecht controleren via je profiel op Mijn.Ajax.nl

Club Cards

Momenteel kun je tijdelijk geen (nieuwe) Club Card aanvragen. Achter de schermen zijn we bezig om dit weer mogelijk te maken. 

 

Uitduels

Meer informatie over uitduels?

Kaartverkoop uitwedstrijden

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl