De meeste recente informatie over kaartverkoop vind je altijd op deze pagina gedeeld en op Twitter via @AjaxFancare

Interesse in de laatste kaarten voor een duel? Lees via de knop hieronder meer over Ajax Resale.

Ajax Resale Uitleg kaartverkopen Wedstrijdbezoek

Vrouwen Klassieker in de Johan Cruijff ArenA

Op zaterdag 4 maart spelen de Ajax Vrouwen om 16.30 uur tegen Feyenoord. Voor het eerst in het 10-jarig bestaan van de Ajax Vrouwen wordt de Klassieker in de Johan Cruijff ArenA gespeeld.

Vrije verkoop

Vrijdag 3 februari 14:00 uur start de vrije verkoop via de officiële ticketshop. Alle Ajacieden kunnen dan per account 10 kaarten bestellen voor € 7,50 per kaart. Er is dan geen Club Card meer nodig.

Bestel kaarten

Groepsbezoek

Wil je Ajax Vrouwen - Feyenoord Vrouwen bezoeken met een groep van meer dan 10 personen? Stuur dan een mail naar fancare@ajax.nl met het aantal personen waarmee je de wedstrijd wilt bezoeken. 

Actiecode

Heb je een actiecode ontvangen per mail? Klik dan hier voor meer uitleg.

Losse verkoop Eredivisie op De Toekomst

Kaarten voor de tweede seizoenshelft zijn nu verkrijgbaar via de officiële ticketshop. Kaarten zijn beschikbaar voor € 2,50 voor kinderen en € 7 voor volwassenen. 

 

Eredivisie

Alle kaarten via de reguliere kaartverkoop zijn uitverkocht.

  • RKC
  • Sparta
  • NEC
  • Feyenoord
  • Fortuna Sittard

Toch één van deze wedstrijden bezoeken? Kijk dan voor meer informatie op Ajax.nl/Resale of klik hieronder om naar de Resale ticketshop te gaan.

Resale ticketshop

Kaartverkoop laatste drie thuisduels

De kaartverkoop van onze thuiswedstrijden tegen FC Emmen, AZ en FC Utrecht zal later in het seizoen starten. Houd hiervoor de officiële Ajax kanalen in de gaten.

Mobile tickets

Alle mobile tickets worden uiterlijk 2 weken voor het thuisduel toegevoegd in de Ajax App.

Ticketshop voor alle kaartverkopen

Europa League

Ajax - FC Union Berlin

Op donderdag 16 februari speelt Ajax om 18:45 uur de play-off voor de knock-outfase Europa League tegen het Duitse FC Union Berlin in de Johan Cruijff ArenA. Op donderdag 23 februari zal de return van deze wedstrijd gespeeld worden in Berlijn. 

Kaartverkoop - UITVERKOCHT

Alle kaarten voor het thuisduel zijn momenteel uitverkocht. Mochten er nog op het laatste moment kaarten beschikbaar komen dan delen we dit via onze officiële kanalen.

Meer informatie over de kaartverkoop van het uitduel zal begin januari bekend worden gemaakt via de officiële Ajax kanalen. 

 

Jong Ajax

Sportpark de Toekomst is waar de legendes van morgen klaargestoomd worden voor het grote podium. Hier zetten grote talenten hun eerste stappen in het betaald voetbal, zodat ze kunnen doorgroeien naar de Johan Cruijff ArenA en misschien zelfs een Europese topcompetitie.  Ga hieronder naar de ticketshop voor alle beschikbare wedstrijden. 

Tickets

Seizoenkaarten

Alle seizoenkaarten voor het seizoen 2022/23 zijn uitverkocht. Wil je op de hoogte blijven voor als er weer in de toekomst seizoenkaarten beschikbaar komen? Meld je dan hieronder aan voor de interesselijst.

Interesselijst

Lidmaatschap supportersvereniging Ajax

Via Ajaxlife.nl kan jij je aanmelden voor een lidmaatschap bij de supportersvereniging. Hiermee ben je na de seizoenkaarthouders aan de beurt om kaarten te bestellen voor een duel. 

Inloggen en aankooprecht

Heb je al een lidmaatschap en wil je bestellen? Ga dan naar de ticketshop en log in met het e-mailadres dat door de supportersvereniging is toegestuurd op 6 oktober met als afzender lidmaatschap@svajax.nl. In je account kan je jouw aankooprecht controleren via je profiel op Mijn.Ajax.nl

Club Cards

Momenteel kun je tijdelijk geen (nieuwe) Club Card aanvragen. Achter de schermen zijn we bezig om dit weer mogelijk te maken. 

 

Uitduels

Meer informatie over uitduels?

Kaartverkoop uitwedstrijden