De meeste recente informatie over kaartverkoop vind je altijd op deze pagina gedeeld en op Twitter via @AjaxFancare

Interesse in de laatste kaarten voor een duel? Lees via de knop hieronder meer over Ajax Resale.

Ajax Resale Uitleg kaartverkopen Wedstrijdbezoek

Seizoenkaartverlenging

Je kunt vanaf nu tot uiterlijk 10 juni je seizoenkaart(en) verlengen door in te loggen op Mijn Ajax of via de button onder dit bericht. De prijs van een seizoenkaart is met 6% gestegen. Dit is gebaseerd op de stijgende kosten en het hoge inflatiepercentage. Voordelen als de 10% korting in de Ajax Fanshop en voorrang bij kaartverkoop voor o.a. Europese duels en bekerwedstrijden blijven behouden.  

Seizoenkaartverlenging 2023-24

Nieuwe seizoenkaarten

Vooralsnog is het vanwege de beperkte beschikbaarheid niet mogelijk om nieuwe seizoenkaart of een extra seizoenkaart te bestellen. Wil je een bericht ontvangen als de situatie verandert? Vul dan hieronder het interesseformulier in.

Interesselijst

Eredivisie

Meer informatie over het speelschema voor het seizoen 2023/24 en de kaartverkoop wordt in de maanden juni en juli verwacht. Op de hoogte blijven? Van dan hier het interesseformulier in. 

Mobile tickets

Alle mobile tickets worden uiterlijk 2 weken voor elk thuisduel toegevoegd in de Ajax App.

Interesseformulier

Ajax Vrouwen

Eredivisie 2022/23

De Eredivisie is afgelopen voor dit seizoen. De Vrouwen zijn voor de derde keer kampioen geworden!

Eredivisie Cup - UITVERKOCHT

Maandag 29 mei spelen de Ajax Vrouwen de finale om de Eredivisie Cup tegen FC Twente op De Toekomst. Alle kaarten voor de finale zijn uitverkocht. 

Let op: het veld wordt gespeeld op veld 1 i.p.v. het hoofdveld waardoor er vrije plaatsing geldt.

 

Jong Ajax

Sportpark de Toekomst is waar de legendes van morgen klaargestoomd worden voor het grote podium. Hier zetten grote talenten hun eerste stappen in het betaald voetbal, zodat ze kunnen doorgroeien naar de Johan Cruijff ArenA en misschien zelfs een Europese topcompetitie.  Ga hieronder naar de ticketshop voor alle beschikbare wedstrijden. 

Alle thuisduels zijn inmiddels gespeeld. Meer informatie voor het seizoen 2023/24 wordt in juni verwacht.

 

Lidmaatschap supportersvereniging Ajax

Via Ajaxlife.nl kan jij je aanmelden voor een lidmaatschap bij de supportersvereniging. Hiermee ben je na de seizoenkaarthouders aan de beurt om kaarten te bestellen voor een duel. 

Inloggen en aankooprecht

Heb je al een lidmaatschap en wil je bestellen? Ga dan naar de ticketshop en log in met het e-mailadres dat door de supportersvereniging is toegestuurd op 6 oktober met als afzender lidmaatschap@svajax.nl. In je account kan je jouw aankooprecht controleren via je profiel op Mijn.Ajax.nl

Club Cards

Momenteel kun je tijdelijk geen (nieuwe) Club Card aanvragen. Achter de schermen zijn we bezig om dit weer mogelijk te maken.