Nationale uitkaart

Een Nationale uitkaart biedt je de mogelijkheid om uitduels te bezoeken die worden gespeeld in de Eredivisie en de KNVB-beker. Zonder deze uitkaart is het niet mogelijk om een uitduel te bezoeken. Een uitkaart kun je behouden door minimaal 2 uitduels in een seizoen te bezoeken in de Eredivisie. Als je minimaal 11 duels hebt bezocht kun je NL+ verdienen waarmee je voorrang krijgt in de verkoop. Bij een KNVB-beker uitduel krijg je geen punt.

Uitkaart seizoen 2022-23

Er is helaas nog geen informatie bekend over de beschikbaarheid van uitkaarten voor het volgende seizoen. Meer informatie wordt na de seizoenkaartverlenging verwacht. 

Ben je in het seizoen 2020/21 en 2021/22 in het bezit geweest van een uitkaart? Dan kan jouw uitkaart ook verlengd worden. Deze uitkaarthouders ontvangen een extra mail bij aanvang van de seizoenkaartverlenging over de procedure en hoe je jouw verlenging kan afronden. 

Interesseformulier uitkaart

Europees uitrecht

Met het bezoeken van Europese uitduels kunnen fans Europees uitrecht verdienen. Heb je in het huidige seizoen een Europees uitduel bezocht? Dan verdien je voor het seizoen erna Europees uitrecht. Hiermee heb je voorrang tijdens een verkoop op de rest. Als je meer dan de helft van Europese uitduels in een seizoen hebt bezocht dan verdien je een EU+. Hiermee ben je altijd als eerste aan de beurt. Mocht het seizoen door omstandigheden anders verlopen, passen wij de informatie aan en zullen de betreffende uitkaarthouders hierover worden geïnformeerd. 

Scanpunten seizoen 2021-22
Als je succesvol een scanpunt hebt behaald voor het uitduel met Sporting CP, Dortmund of Benfica dan heb je per mail een bevestiging hiervan ontvangen. 

Heb je geen scanpunt ontvangen? Meldt dit dan binnen 2 weken nadat de scanpunten toegevoegd zijn voor het desbetreffende duel via Ajax.nl/contact. Ook via @AjaxFancare op Twitter wordt gedeeld wanneer deze toegevoegd zijn.

Datum toekenning:

  • Sporting CP - Ajax: 13 oktober 2021
  • Dortmund - Ajax: 9 november 2021
  • Benfica - Ajax: 9 maart 2022

Toekenning uitrechten seizoen 2022-23
Alle Ajacieden die in het seizoen 2021/22 een Europees uitduel hebben bezocht en daarvoor een scanpunt hebben ontvangen krijgen bij aanvang van de verlengperiode een extra bericht. 

 

Uitduels Jong Ajax

Via dit formulier kun je je aanmelden voor een uitduel van Jong Ajax. 

Let op! Ook voor deze uitduels dien je een nationale uitkaart te hebben.


Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl