Fortuna Sittard - Ajax (verkoop gestopt)

Op 21 september om 18.45 uur spelen wij ons uitduel met Fortuna Sittard. De kaartverkoop start vanaf zaterdag 4 september om 10 uur en er zijn 515 kaarten beschikbaar. De kaart kost €19,73. Ook voor dit duel gelden er extra maatregelen omtrent het wedstrijdbezoek. Lees deze van tevoren goed door.

Wedstrijdbezoek

Voor dit duel geldt er een auto/bus-combi. Let op dat per auto minimaal 3 inzittende aanwezig moeten zijn i.v.m. de zeer beperkt beschikbare parkeerplekken. Let op: het omwisselen zal rond 17 uur plaatsvinden in de buurt van Weert. Houd hier rekening mee. 

Wil je graag vanaf regio Amsterdam of een van de overige Ajax Life opstapplaatsen met de bus reizen? Meld je dan aan bij de Supportersvereniging Ajax via www.ajaxlife.nl/busreizen. Als je een kaart hebt bemachtigd ontvang je vrijdag 17 september meer informatie per mail.

Voor het bezoeken van een uitduel dien je naast je wedstrijdkaart in het bezit te zijn van een bewijs uit de Coronacheck-app. Dit kan een negatieve testuitslag (binnen 24 uur voor aanvang), herstel- of vaccinatiebewijs zijn. Zie www.testenvoortoegang.nl voor alle voorwaarden. Daarnaast is het verplicht om een mondkapje te dragen in de bus van de Supportersvereniging. Meer informatie over de maatregelen lees je hier.

Je kunt tot en met donderdag 16 september 12.00 uur het overnameformulier invullen indien je je kaart wilt overdragen binnen je eigen groep uitkaarthouders. 

 

.

Jong Ajax

Om uitduels van Jong Ajax te bezoeken dien je ook in het bezit te zijn van een Nationale uitkaart. Wil je een uitduel bezoeken? Dan kan je jezelf aanmelden via het formulier. Vervolgens wordt je per mail verder geïnformeerd. 

 

Nationale uitkaart

Een Nationale uitkaart biedt je de mogelijkheid om uitduels te bezoeken die worden gespeeld in de Eredivisie en de KNVB-beker. Zonder deze uitkaart is het niet mogelijk om een uitduel te bezoeken. Een uitkaart kun je behouden door minimaal 2 uitduels in een seizoen te bezoeken in de Eredivisie. Als je minimaal 11 duels hebt bezocht kun je NL+ verdienen waarmee je voorrang krijgt in de verkoop. Bij een KNVB-beker uitduel krijg je geen punt.

Uitkaart seizoen 2021-22
Voor het seizoen 2021-22 komen er geen nieuwe uitkaarten beschikbaar. Voor huidige uitkaarthouders is het dit seizoen niet nodig om een minimum aantal scanpunten te behalen. Hierdoor behoud je automatisch je uitkaart, maar is het niet mogelijk om voorrangsrecht te behalen.

Kaart besteld en toch niet in de gelegenheid om het uitduel te bezoeken? Maximaal twee keer per seizoen kan je via het overnameformulier je kaart overdragen binnen je eigen groep uitkaarthouders.

 

Europees uitrecht

Met het bezoeken van Europese uitduels kunnen fans Europees uitrecht verdienen. Bij een bezocht uitduel verdien je voor volgend seizoen een Europees uitrecht. Hiermee heb je voorrang tijdens een verkoop op de rest. Als je meer dan de helft van Europese uitduels in een seizoen hebt bezocht dan verdien je een EU+. Hiermee ben je altijd als eerste aan de beurt. Mocht het seizoen door omstandigheden anders verlopen, passen wij de informatie aan en zullen de betreffende uitkaarthouders hierover worden geïnformeerd. 

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl