Nationale uitduels

Op dit moment zijn er vanwege de Corona maatregelen, die gelden t/m 25 januari, geen uitduels toegankelijk voor publiek. 

 

Nationale uitkaart

Een Nationale uitkaart biedt je de mogelijkheid om uitduels te bezoeken die worden gespeeld in de Eredivisie en de KNVB-beker. Zonder deze uitkaart is het niet mogelijk om een uitduel te bezoeken. Een uitkaart kun je behouden door minimaal 2 uitduels in een seizoen te bezoeken in de Eredivisie. Als je minimaal 11 duels hebt bezocht kun je NL+ verdienen waarmee je voorrang krijgt in de verkoop. Bij een KNVB-beker uitduel krijg je geen punt.

Uitkaart seizoen 2021-22
Voor het seizoen 2021-22 komen er geen nieuwe uitkaarten beschikbaar. Voor huidige uitkaarthouders is het dit seizoen niet nodig om een minimum aantal scanpunten te behalen. Hierdoor behoud je automatisch je uitkaart, maar is het niet mogelijk om voorrangsrecht te behalen.

Kaart besteld en toch niet in de gelegenheid om het uitduel te bezoeken? Maximaal twee keer per seizoen kan je via het overnameformulier je kaart overdragen binnen je eigen groep uitkaarthouders.

 

Europese uitduels

Ajax treft Benfica in de achtste finale van de UEFA Champions League. 23 februari 21:00 uur zal Ajax het heenduel spelen in Lissabon. Meer informatie over de mogelijkheid om dit uitduel te bezoeken en een eventuele kaartverkoop wordt bekend gemaakt zodra de situatie helder is. 

 

Europees uitrecht

Met het bezoeken van Europese uitduels kunnen fans Europees uitrecht verdienen. Heb je in het huidige seizoen een Europees uitduel bezocht? Dan verdien je voor het seizoen erna Europees uitrecht. Hiermee heb je voorrang tijdens een verkoop op de rest. Als je meer dan de helft van Europese uitduels in een seizoen hebt bezocht dan verdien je een EU+. Hiermee ben je altijd als eerste aan de beurt. Mocht het seizoen door omstandigheden anders verlopen, passen wij de informatie aan en zullen de betreffende uitkaarthouders hierover worden geïnformeerd. 

Momenteel zijn de scanpunten nog niet inzichtelijk via Mijn Ajax. Gescande bezoekers van Sporting CP - Ajax en Dortmund - Ajax hebben inmiddels per mail een bevestiging van het scanpunt ontvangen. 

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl